surfactants & amines
plant extracts
water treatment

tentang Kami

naon urang ngalakukeun

Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd. aya di Shanghai, Cina, kantor ékspor pikeun pabrik. kami Komitmen kana oleochemicals, produk anu aya hubunganana sareng perekat, sareng panengah médis, Kami nganggo sistem manajemen kualitas anu diidinan tina ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng OHSAS18001, layanan purna jual, jasa OEM sareng Kustomisasi.

Pabrik urang ayana di Changzhou, Propinsi Jiangsu, Kalayan luas bumi 80,000 m2, ngagaduhan langkung 300 padamel, 30 insinyur, 7 bengkel produksi, agén curing suplai, produk berbasis minyak, produk anu aya hubunganana sareng surfactant sareng sababaraha panengah sintésis.

langkung >>
Kauntungannana

RÉSÉRÉSI ORANG, BASA PRODUK, PUSAT PUSAT

PUSAT PRODUK

  • Exporting country 30+

    Nagara ékspor

  • Production workshops 7

    Bengkel produksi

  • Years of establishment 24

    Taun pendirian

  • Invention Patents 10+

    Patén Paténan

  • Staffs 300+

    Staffs

wartos

Pamariksaan kaamanan produksi taunan

Kaamanan produksi pakait sareng kahirupan masarakat sareng kaamanan harta, sareng ogé hubungan antara kamekaran ékonomi sosial nyaéta ...

Cetylpyridinium klorida salaku Perawatan pikeun COVID-19

Ékspérimén nunjukkeun frékuénsi luhur disinféktan amonium kuarternér salaku pangobatan pikeun seueur virus, kalebet coronavirus: kalakuan ieu ku mareuman pro ...
langkung >>

Uyah Amonium Kuartérér pikeun Disinféktan

Uyah amonium kuarternér (QAS) mangrupikeun sanyawa kationik anu ngandung gugus alkil dina panjang ranté C8 – C18, anu leyur cai sareng tiasa dijantenkeun disinféktan dina tex ...
langkung >>

Pangumuman 2021 Q1

Palanggan anu dipeunteun, Taun 2021 parantos ngagaduhan pangaruh anu jero tina darurat kaséhatan masarakat global (COVID-19), anu ngan ukur henteu ngan ukur ancaman serius pikeun kahirupan sareng kaséhatan jalma di ...
langkung >>