produk

1-Hydroxy Ethylidene-1,1-Diphosphonic Acid (HEDP) HEDP bubuk 90% / HEDP 60% cair

Pedaran pondok:

CAS No 2809-21-4

Formula Molekul: C2H8O7P2               

Beurat molekul: 206.02

Kelas: 60% cair; 90% bubuk


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1-Hydroxy Ethylidene-1,1-Diphosphonic Acid (HEDP)

CAS No 2809-21-4

Formula Molekul: C2H8O7P2               

Beurat molekul: 206.02

Kelas: 60% cair; 90% bubuk

Kinerja

HEDPmangrupikeun panghambat korosi asam organofosforat. Éta tiasa chelate sareng Fe, Cu, sareng ion Zn pikeun ngawangun sanyawa chelating stabil. Éta tiasa ngaleyurkeun bahan teroksidasi dina permukaan logam ieu.HEDP nunjukkeun skala sareng épék panghambatan korosi anu saé dina suhu 250 ℃. HEDPngagaduhan stabilitas kimia anu saé dina nilai PH tinggi, sesah pikeun dihidrolisiskeun, sareng hésé diuraikeun dina kaayaan cahaya sareng panas anu biasa. Toleransi oksidasi asam / alkali sareng klorin na langkung saé tibatan asam organofosforis séjén (uyah).HEDPtiasa ngaréaksikeun sareng ion logam dina sistem cai pikeun ngabentuk kompleks héla-unsur chelating, kalayan ion kalsium khususna. Ku alatan éta,HEDPngagaduhan pangaruh antiskale sareng ambang anu hadé. Nalika diwangun sasarengan sareng bahan kimia pangobatan cai sanés, éta nunjukkeun épék sinergis anu saé. Kaayaan padet tinaHEDPnyaéta bubuk kristal, cocog pikeun dianggo dina usum salju sareng kabupatén katirisan. Kusabab purityna tinggi, éta tiasa dianggo salaku agen pembersih dina bidang éléktronik sareng salaku bahan tambahan dina bahan kimia sadidinten.

Aplikasi

HEDP dipaké salaku skala sareng hambatan korosi dina medar sistem cai tiis, sawah sareng tekanan low boiler di lapangan sapertos listrik, industri kimia, metalurgi, pupuk, sareng sajabana. HEDPdipaké salaku detérjen pikeun logam sareng non logam. Dina industri ngalelep,HEDPdigunakeun salaku péstisator péroxida sareng agén ngalelepkeun pewarna; Dina electroplating non-sianida,HEDPdipaké salaku agén chelating. Dosis tina 1-10mg / L pikaresep salaku skala panghambat, 10-50mg / L salaku korosi sambetan, sareng 1000-2000mg / L salaku detérjen. Biasana,HEDP dipaké babarengan sareng asam polikarboksilat.

Spésifikasi

Barang Indéks
Penampilan Jelas, Tanpa warna nepi ka konéng pucuk cai leyuran cai Bubuk kristal bodas
Eusi aktip (HEDP)% 58.0-62.0 90,0 mnt
Eusi aktip (HEDP · H2O)% - 98,0 mnt
Asam fosfor (salaku PO33-)% 2,0 maks 0,8 maks
Asam fosforat (sakumaha PO43- )% 0,8 maks 0,5 maks
Klorida (sakumaha Cl-)% 0,02 maks 0,01 maks
pH (leyuran cai 1%) 2,0 maks 2,0 maks
Kapadetan (20 ℃) ​​g / cm3 1,40 mnt -
Fe, mg / L 20,0 maks 10,0 maks
Ca sequestration (mg CaCO3/ g) 500,0 mnt  -

Pakét & Panyimpenan

Cairan HEDP: drum plastik 200L, IBC (1000L), sarat konsumén.

HEDP padet: 25kg / kantong, sarat konsumén.

Panyimpenan salami dua belas bulan di rohangan anu rindang sareng garing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami