produk

Bubuk bubuk Camphor murni 100% sareng Alami 76-22-2

Pedaran pondok:

Kristal warna-jarami, kristal semi-tembus dikumpulkeun tina celah dina batang tangkal camphor evergreen anu megah anu tumuh janten langkung 130 kaki (40-50m). Tangkal ieu dianggap suci ku urang Tionghoa sareng nyayogikeun kami résin tina résin kristalinna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Campur bubuk

 
 
Naon Campur Campur?
Kristal warna-jarami, kristal semi-tembus dikumpulkeun tina celah dina kalapa
tina tangkal camphor evergreen anu megah anu tumuh janten langkung 130 kaki (40-50m).
Tangkal ieu dianggap suci ku urang Tionghoa sareng nyayogikeun urang kado na
résin kristalin.
 
Sababaraha kristal engké disaring dina warna bodas gambarna.
 
Kristalna aya di jero sababaraha tangkal kolot, sedengkeun tangkal anu sanésna ngahasilkeun ngan minyak.
Kristal hasilna tina oksidasi sareng solidifikasi minyak kapur barus (Janse 1909).
Kusabab kabentukna kapur barus ngan ukur aya dina sababaraha tangkal, rada sesah milarianana.

Kinerja & Aplikasi

Éta tiasa seueur dianggo dina Industri Médis ayeuna. Ogé dianggo salaku rasa bahan baku,

tiasa aman kanggo panggunaan luar, dianggo ngadamel sabun, ngagaduhan fungsi sterilisasi anti radang,
digunakeun pikeun ngonpigurasikeun perume anu maju, saeutik pisan alami amol tiasa dianggo pikeun kacang, permén karét sareng rasa lada.
 
Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran kaayaan pikiran anu lieur, panas jelas, ngagentos nyeri.
 
Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran panyakit sakumaha pingsan, konvulsi, stroke, nyeri haté, aphtha, pharyngitis,
aphtha, kaluarna ceuli, jsb
 
Éta ogé tiasa dianggo dina widang kosmetik.
 
Fungsi Campur Bubuk
1. Sipat Émosional: ngagampangkeun déprési, sayah, ngabersihkeun / nyucikeun, solat, tapa
 
2. Kagunaan Kosmétik: Parfumery, aromaterapi
 
3. Atribut Pangobatan: Riwayat panjang panggunaan ubar Wétan pikeun pangobatan kejang
kusabab muriang tinggi, kolera, radang paru-paru. Ieu parantos dianggo sacara éksternal pikeun nyéépkeun nyeri, rematik, bisul,
bisul, tiis tiris, nyeri tikoro, inféksi dada sareng inféksi dada, jst.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Bubuk kampus
Jinis bau
Ambu osmosis khusus, rasa anu ngarangsang, kalayan raoseun tiis 
Kaasaman
≤1.2
Kajelasan larutan étanol
Tambahkeun sampel 2.5g kana volume 10ml étanol, Solusi kedah jelas henteu warnaan
Sanyawa halogén
Numutkeun tés standar, dibandingkeun sareng solusi rujukan larutan sampel tés, henteu kedah poék
Titik lebur
176 ℃ -181 ℃
Rotasikeun khusus, 20 ℃
+ 41 ° - + 44 °
Perkara teu pabaliut
≤0,05%
Uap
Tambihkeun 1 .0g sampel kana volume 10ml éter diétil éter, kéngingkeun leyuran larutan
Eusi
≥96%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

25KG / KARTON

Produk Patali

1.

  100% Pure Natural Béta Pinene Dina Bulk CAS 127-91-3

2.

  Kelas Farmasi Thymol Kristal Bubuk Cas 89-83-8

3.

  100% Minyak Kayu Manis murni sareng Alam CAS 8007-80-5

4.

  100% Murni Sareng Alam 50% 65% 85% Minyak Pinus Dina Harga Anu Saé Cas 8002-09-3

5.

  98% Min Daun Alkohol Cas 928-96-1 Cis-3-Hexenol

6.

  Kristal Murni sareng Alam Menthol / L-Menthol 99% Kalayan Harga Bagus Cas 2216-51-5

7.

  Citral Murni Sareng Alam CAS 5392-40-5

8.

  100% Alami Pinene Alami Murni Dina Bulk CAS 7785-26-4

9.

  Kelas Farmasiutika Alami sareng Murni Borneol / D-Borneol 96%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami