produk

100% murni sareng alam 50% 65% 85% minyak pinus dina harga harga cas 8002-09-3

Pedaran pondok:

1. Cairan konéng atanapi coklat hampang.

2. Oli pinus 50%, 65%, 85%.

3. Mangrupikeun jinis résin alami, utamina diwangun ku sababaraha jinis asam résin.

4. Pabrikan panggedéna di beulah wétan Cina, kalayan pangalaman ampir 30 taun dina Minyak atsiri Pengetahuan Alam, Borneol Pengetahuan Alam, Perantara Medis.

5. Produk kami seueur dianggo dina industri ticals pharmaceu, industri kimia sareng industri rasa sareng pewangi


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

100% murni sareng alam 50% 65% 85% minyak pinus dina jumlah massal cas 8002-09-3

Detil produk:

Ngaran Kimia: minyak pinus

CAS: 8002-09-3

Kelas: 100% murni sareng alam

Kasucian: 50% 65% 85%

Fitur

1. Cairan konéng atanapi coklat hampang.

2. Oli pinus 50%, 65%, 85%.

3. Mangrupikeun jinis résin alami, utamina diwangun ku sababaraha jinis asam résin.

4. Pabrikan panggedéna di beulah wétan Cina, kalayan pangalaman ampir 30 taun dina Minyak atsiri Pengetahuan Alam, Borneol Pengetahuan Alam, Perantara Medis.

5. Produk kami seueur dianggo dina industri ticals pharmaceu, industri kimia sareng industri rasa sareng pewangi

Aplikasi

Éta tiasa leyur sacara gampang dina seueur pelarut organik, sareng ngagaduhan kagiatan kimia khusus.

Éta mangrupikeun bahan baku penting pikeun produksi kertas, lapisan, tinta, karét, sabun,

produk industri éléktronik, permén éster kelas kadaharan, résin éster rosin jsb.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

180kg / kendang, 50kg / kendang, 25kg / kendang, 1kg / botol

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan konéng atanapi coklat hampang.
Warna APHA
≤5
Uap,%
≤1.0
Rentang Didih, 168 ℃ -230 ℃
Min. 95%
Nilai PH
5 - 7
Eusi
50% 65% 85%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami