produk

100% murni sareng alam Kayu Manis CAS 8007-80-5

Pedaran pondok:

Asalna ti Tionghoa sareng dikenal ogé salaku babakan cassia atanapi kayu manis Cina BARK. Tangkal evergreen langsing ieu tumuh dugi ka 20 méter (65 kaki) jangkungna, kalayan kandel, daunna kentel sareng kembang bodas alit. Kembangna dituturkeun ku buah siki tunggal ukuran zaitun leutik. Kulit Cassia seueur dianggo pikeun ngaraos kari, dina panganan anu dipanggang, permén sareng minuman ringan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Minyak Kayu manis

100% Alami & Murni

 

Ékstraksi

 Minyak kayu manis diekstraksi tina daun, babakan, ranting sareng gagang ku distilasi uap.

 

Kinerja & Aplikasi

Tindakan pancegahan

minyak kayu manis teu kedah dianggo dina kulit sabab éta iritan dermal, dermal sensitizer sareng mangrupikeun iritasi mémbran lendir. Éta ogé kedah dihindari nalika kakandungan.

Komponén kimia

Komponén kimia utama minyak kayu manis nyaéta aldehida kayu manis, kayu manis asétat, benzaldehida, linalool sareng chavicol.

Pasipatan terapi

Sipat terapi minyak kayu manis nyaéta karminatif, anti diare, anti mikroba sareng anti émétik.

migunakeun minyak kayu manis

minyak kayu manis salaku ramuan garing tiasa manpaat pikeun keluhan pencernaan sapertos kembung, kolik, dispepsia, diare sareng seueul. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pilek, flu, demam, rematik sareng rematik.

 

Fungsi sareng panggunaan:

  • Saé kanggo kardiovaskular
  • Saé kanggo sistem pencernaan
  • Saé pikeun incretion
  • pangaruh anti radang 
  • éta tiasa 
  • éta tiasa mangaruhan sistim saraf pusat
  • fungsi antibiosis
  • Dipaké dina tuangeun, inuman, parfum, peralatan mandi sareng kosmétik

Spésifikasi

Penampilan Coklat nepi ka cairan konéng entéh ku seungit kayu manis
Kapadetan relatif 1.055—1.070
Indéks réfraktif 1.602—1.614 
Kelarutan Bisa leyur dina 70% étanol
Eusi  85% tina Cinnamaldehyde
Métode ékstraksi kukus sulingan tina kulit kayu manis, dahan, daun

 

Ngepak

Pakét: urang tiasa ngalakukeun OEM / Customized packing, botol-botol na kaca amber.

sapertos 10ml / 15ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 500ml / 1000ml.
urang tiasa ngalakukeun labél pribadi sareng kotak kado khusus.
Paket Massal kami: Tong kg kulit Aluminium 1 kg; Kardus 25kg kalayan kantong plastik di jerona / 25kg / 50kg / 180kg Kendang beusi Galvanis 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami