produk

100% murni Alfa Pinene dina jumlah CAS 7785-26-4

Pedaran pondok:

Alpha Pinene dextro diisolasi tina minyak karét karétin

atanapi minyak atsiri sanés anu beunghar ku alfa pinene, éta seueur dianggo

salaku bahan awal pikeun sintésis terpineol,
kapur barus, dihydromyrcenol, bearol, sandenol sareng résin terpene.

Alpha Pinene dextro HOP mendakan panggunaan panengah farmasi aktif optik, perawatan palawija sareng industri kimia aroma.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Alpha Pinene

Nami anu sanés: (1R) - (+) - ALPHA-PINENE, (+) - α-Pinene; (1S) - (-) - alpha-Pinene

CAS: 7785-26-4

Kapadetan (25 ° C): 0,858 g / mL dina 20 ° C (cahayana.)

Rumus molekular: C10H16

Kasucian: 95% mnt

(1S) - (-) - α-Pinene CAS 7785-26-4mangrupikeun alfa-pinene. Éta mangrupikeun enantiomer tina (+) - alpha-pinene. Pinene (C10H16) mangrupikeun sanyawa kimia monoterpén bicyclic. Aya dua isomer struktural pinene anu aya di alam: α-pinene sareng β-pinene. Sakumaha namina nunjukkeun, duanana bentuk mangrupikeun unsur penting tina résin pinus; aranjeunna ogé aya dina résin seueur konifér sanésna, ogé dina pepelakan anu henteu konifer sapertos camphorweed (Heterotheca) sareng sagebrush ageung (Artemisia tridentata). Duanana isomer dianggo ku seueur serangga dina sistem komunikasi kimia na. Dua isomér pinén mangrupikeun komponén utama turpentine.

Pasipatan

Alfa pinene mangrupikeun bahan baku penting pikeun sintésis aromatik, utamina dianggo dina sintésis pinol, linalool sareng sababaraha rempah cendana. Tiasa ogé dianggo pikeun produk kimia sadidinten sareng produk industri anu sanés kanggo nambihan menyan. pelumas, palastik, résin terpene sareng sajabina.
1. Pangaruh anti tumor
2. Pangaruh antijamur
3. Anti alergi sareng ningkatna maag
Dina panilitian ngeunaan ningkatkeun maag, Pinheiro Mde A dkk. sasari -pinena tina minyak manusa pikeun ngubaran borok lambung dina beurit, sareng mendakan yén -pinén ngagaduhan kagiatan anti-maag anu signifikan. 

Aplikasi Produk

Ngamimitian bahan pikeun sintésis terpineol, kapur barus, résolol résol sareng terpén, parfum sintétik sareng résin, pangobatan sareng bahan kimia organik sintétis anu sanés.

Spésifikasi

Item Nguji

Syarat Standar 

Hasil Pangujian

Kacindekan Tunggal

Penampilan

Cairan diklarifikasi henteu warnaan

Mumpuni

Negeskeun

Seungitna

Terebinthine (pinus, jarum, résin) bau 

Mumpuni

Negeskeun

Kapadetan (20 ℃ / 4 ℃)

0.855-0.865 0,8620

Negeskeun

Indéks réfraktif (20 ℃)

1.4640-1.4680 1.4672

Negeskeun

Nilai Asam, mg KOH / g

≤0,50 0,20

Negeskeun

Eusi Uap 

0,10 0,02

Negeskeun

Kelarutan (80% étanol) v / v

≥16

Mumpuni

Negeskeun

Eusi non-volatil eusi

≤1,0% 0,7%

Negeskeun

Eusi

α-pinene ≥95,0% 95,2%

Negeskeun

Kacindekan

Produk ieu lulus standar mumpuni LY / T 1183-1995, masing-masing indikator saluyu sareng peraturan anu aya hubunganana.

 

Pakét & Panyimpenan

1kg / botol, 25kg / kendang, 50kg / kendang

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Produk Patali

1.

  100% Pure Natural Béta Pinene Dina Bulk CAS 127-91-3

2.

  Kelas Farmasi Thymol Kristal Bubuk Cas 89-83-8

3.

  100% Minyak Kayu Manis murni sareng Alam CAS 8007-80-5

4.

  100% Murni Sareng Alam 50% 65% 85% Minyak Pinus Dina Harga Anu Saé Cas 8002-09-3

5.

  98% Min Daun Alkohol Cas 928-96-1 Cis-3-Hexenol

6.

  Kristal Murni sareng Alam Menthol / L-Menthol 99% Kalayan Harga Bagus Cas 2216-51-5

7.

  Citral Murni Sareng Alam CAS 5392-40-5

8.

  Bubuk Campur Campur 100% Murni Sareng Alami Cas 76-22-2

9.

  Kelas Farmasiutika Alami sareng Murni Borneol / D-Borneol 96%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami