produk

100% murni alami Béta pinene dina seueur CAS 127-91-3

Pedaran pondok:

béta-Pinéna (β-pinene) nyaéta cairan anu teu aya warna, leyur dina alkohol,

tapi henteu cai.

Éta ngagaduhan bau sapertos pinus héjo héjo. Éta lumangsung sacara alami dina Rosemary,

peterseli, Dill, Basil, yarrow, sareng acuk. Éta ogé mangrupikeun konstituén utama tina

hop ambu sareng rasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Béta pinene

CAS: 127-91-3

Kapadetan (25 ° C): 0,859 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)

Rumus molekular: C10H16

Kasucian: 96% - 98%

béta-Pinene / β-pineneanu aya dina pepelakan mangrupikeun sanyawa monoterpén organik, sareng mangrupikeun salah sahiji sanyawa anu paling seueur anu dikaluarkeun ku tangkal leuweung. β-pinene, nyaéta leyur cair anu teu aya warna dina alkohol, tapi sanés cai, mangrupikeun salah sahiji dua isomén pinene. Éta ngagaduhan bau sapertos pinus héjo héjo. Éta lumangsung sacara alami dina rosemary, peterseli, dill, basil, yarrow, sareng acuk. Éta ogé mangrupikeun konstituén utama aroma hop sareng rasa.

Aplikasi Produk

Pinene salaku rempah anu biasa dianggo dina rasa harianeun tina bergamot, daun salam, lavender, sareng jeruk nipis, pala sareng rasa anu tiasa didahar. Kagunaan utama nyaéta saatos pirolisis, janten myrcene, sareng sintésis geraniol, nerol, linalool, citronellol, citronella, citral, ionone sareng rempah penting anu sanés. Kaseueuran minyak penting dianggo dina industri pangan, kosmétik, farmasi sareng sanitasi pikeun kagiatan anu beragam anu ngadukung inséktisida, anti parasit, baktisida, sareng sipat fungisida.

béta-Pinene katingali nunjukkeun kagiatan sitotoksik kana sél kanker

béta-Pinene ogé ngagaduhan kagiatan antibakteri

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan
Kasucian,%
≥95%
Kapadetan (20 ℃)
0.860-0.870
Indéks réfraktif (20 ℃)
1.4760-1.4820
Nilai asam, mg KOH / g
≤0,50
Kelarutan (80% étanol) v / v
≥16
Eusi Perkara Non-volatil
≤1,0%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.
 

Pakét & Panyimpenan

1kg / botol, 5kg / kendang, 25kg / kendang, 50kg / kendang

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Produk Patali

1.

  100% Alami Pinene Alami Murni Dina Bulk CAS 7785-26-4

2.

  Kelas Farmasi Thymol Kristal Bubuk Cas 89-83-8

3.

  100% Minyak Kayu Manis murni sareng Alam CAS 8007-80-5

4.

  100% Murni Sareng Alam 50% 65% 85% Minyak Pinus Dina Harga Anu Saé Cas 8002-09-3

5.

  98% Min Daun Alkohol Cas 928-96-1 Cis-3-Hexenol

6.

  Kristal Murni sareng Alam Menthol / L-Menthol 99% Kalayan Harga Bagus Cas 2216-51-5

7.

  Citral Murni Sareng Alam CAS 5392-40-5

8.

  Bubuk Campur Campur 100% Murni Sareng Alami Cas 76-22-2

9.

  Kelas Farmasiutika Alami sareng Murni Borneol / D-Borneol 96%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami