produk

2-Phosphonobutane -1,2,4-Asam Tricarboxylic (PBTCA) 50% kas 37971-36-1

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: 2-Phosphonobutane -1,2,4-Acid Tricarboxylic (PBTCA) 50%

Sinonim: PBTCA 50%

MF: C7H11O9P

No CAS.: 37971-36-1


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: 2-Phosphonobutane -1,2,4-Acid Tricarboxylic (PBTCA) 50%

Sinonim: PBTCA 50%

MF: C7H11O9P

No CAS.: 37971-36-1

Kinerja

Perawatan Cai kimiawi PBTCA, panghambat korosi anu saé, seueur dianggo dina sirkulasi sistem cai tiis sareng sistem suntikan cai oilfield treatment antifouling.

Perawatan Cai kimiawi PBTCA dianggo salaku penghambat korosi pikeun pangobatan cai industri. Produk ieu ngagaduhan kamampuan kompléks anu hadé ku Ca2 +, Zn2 +, Cu2 +, Mg2 +.

Kisaran PH anu cocog nyaéta tina 7.0 dugi ka 9,5. Éta tiasa beroperasi dina suhu luhur, teu karasa, sareng kaayaan alkalinitas anu luhur. Éta ngamungkinkeun faktor konsentrasi pendingin ningkat kana tujuh atanapi langkung.

Aplikasi

(1) Salaku agén épisiénsi tinggi skala sareng hambatan korosi, PBTC mangrupikeun salah sahiji produk performa anu saé sareng anu hadé.

(2) PBTC mangrupikeun penstabil anu saé pikeun uyah séng. PBTC seueur dianggo dina sistem cai tiis anu beredar sareng sistem cai ngeusian minyak salaku skala sareng penghambat korosi, cocog pikeun komposit sareng uyah séng sareng kopolymer.

(3) Éta tiasa dianggo dina kaayaan suhu luhur, karasa luhur, alkali tinggi sareng indéks konsentrasi tinggi.

(4) Dina médan lavasi, éta dianggo salaku agén chelating sareng detérjen logam.

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu
Eusi aktip (penjualan ékspor)%
≥50
Asam fosforat (sakumaha PO43 -)%
≤0.2
Asam fosfor (sakumaha PO33-)%
≤0.5
Dénsitas (20 ℃) ​​g / cm3
≥1.27
PH (1%)
1.5-2.0
Fe ion ppm
≤10
Klorida (salaku Cl-) ppm
≤10
Warna Hazen
≤30
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

25kg / kendang, 250kg / kendang, atanapi 1000kg / IBC TANK


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami