produk

95% - 99,5% Fullerene C70

Pedaran pondok:

Fullerene tiasa dianggo dina bahan superconducting, panyimpenan gas, bahan optik, fullerene sareng turunanana ngagaduhan seueur sipat sapertos panyalindungan sél sareng résistansi oksidasi, sareng parantos dianggo ubar pikeun antikanker sareng aplikasi sanés.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: Fullerene C70

Kasucian: 95%, 96%, 97%, 98%, 99%, 99.5%

No CAS.: 115383-22-7

Penampilan: Bubuk hideung

MF: C70

 

Fullerene C70 ngagaduhan konfigurasi spherical khusus, sareng mangrupikeun babak anu pangsaéna pikeun sadaya molekul. Kusabab strukturna, sadaya molekul C70 gaduh stabilitas khusus, sedengkeun hiji molekul C70 pisan heuras dina tingkat molekul, anu ngajantenkeun C70 tiasa janten bahan inti pelumas; C60 janten mudah-mudahan ditarjamahkeun kana bahan abrasif énggal kalayan karasa luhur salaku hasil tina bentuk khusus molekul C70 sareng kamampuan anu kuat pikeun nolak tekanan éksternal.

Kinerja & Aplikasi

1) Fullerene C70 Ngaronjatkeun umur Panjang

2) Fullerene C70 Ngajagaan Ngalawan Radikal Bébas

3) Fullerene C70 Nyegah Peradangan

4) Fullerene C70 Maéhan Virus

5) Fullerene C70 Ngajaga Saraf

6) Fullerene C70 Bisa Nyegah Osteoarthritis

7) Fullerene C70 ngancurkeun baktéri

8) Fullerene C70 Nyegah UV

Aplikasi:

1. réagen diagnostik,
2. Produk kosmétik
3. Batré surya, 
4. Nganggo bahan tahan,
5. Bahan tahan seuneu,
6. Pelumas, aditif polimér,
7. Intan buatan, alloy heuras,
8. cairan kentel listrik,
9. palapis retardant seuneu,
10. Sedeng rékaman semikonduktor, 
11. Bahan superconducting, 
12. Transistor, 
13. Kaméra éléktronik, tabung tampilan fluoresensi,
14. adsorpsi gas, ingetan gas. 

Ngepak

1g, 5g, 10g, 100g, 200g, 500g: kantong plastik disegel sareng kantong foil aluminium di luar,

bungkus luar nyaéta kantong tahan cai.

Urang ogé tiasa ngaropea paking anu béda-béda sakumaha paménta konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami