produk

98%, 99% Ferrocene cas 102-54-5

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Ferrocene

CAS: 102-54-5

Kapadetan: 1.490g / cm3

Formula molekular: C10H10Fe

Kasucian: 99% mnt


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Ferrocene

CAS: 102-54-5

Kapadetan: 1.490g / cm3

Formula molekular: C10H10Fe

Kasucian: 99% mnt

Aplikasi

1. Bahan bakar katalis pikeun rokét
Dipaké salaku bahan bakar katalis pikeun propéksi rokét (kapal terbang), éta tiasa ningkatkeun kagancangan pembakaran

ku 1-4 kali, turunkeun suhu pipa knalpot, sareng hindarkeun ngudag infra merah. Éta tiasa
dipaké salaku bénsin antiknock (gaganti timbal tetrasthyl) pikeun ngahasilkeun béngsin tanpa lead.
 
2. minyak solar
Dipaké dina minyak bahan bakar sapertos minyak solar, minyak beurat, jst minyak ringan, Éta tiasa ngaleungitkeun haseup, ngahémat énergi
sareng ngirangan polusi udara. Nambahkeun 0,1% Ferrocene kana minyak solar tiasa ngirangan konsumsi
minyak ku 10-14%, ngaleungitkeun haseup 30-70%, sareng ningkatkeun kakuatan langkung ti 10%.
 
3. Skala circuit board terpadu
Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel skala sirkuit terintegrasi skala, ningkatkeun sensitipitas cahaya ku
opat kali, ningkatkeun akurasi, nyederhanakeun prosés téknis, sareng ngaleungitkeun polusi.
 

Pakét & Panyimpenan

25kg / kantong, atanapi kendang 25kg / karton

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

BARANG
Kelas luhur
Kelas mumpuni
Penampilan
Bubuk jeruk
Bubuk jeruk
Kasucian,%
≥99
≥98
Besi gratis (ppm) ppm
≤ 100
≤ 300
Toluene fisik leyur,%
≤0.1%
≤0,5%
Titik lebur (° C)
172-174
172-174
Uap,%
0,1
0,1
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami