produk

99,8% AgNO3 pérak nitrat CAS 7761-88-8

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: nitrat pérak
 
Penampilan: bubuk kristal bodas

CAS: 7761-88-8

Formula molekular: AgNO3
 
Kelas: Kelas Éléktron, Kelas Industri, Kelas Kedokteran
 
Jenis: 99,8% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: nitrat pérak

Penampilan: bubuk kristal bodas

CAS: 7761-88-8

Formula molekular: AgNO3

Kelas: Kelas Éléktron, Kelas Industri, Kelas Kedokteran

Jenis: 99,8% mnt

Aplikasi

Dipaké pikeun nangkep ion klorida, sareng réferénsi damel nitrat pérak dianggo pikeun natrium natrium

leyuran klorida.
Industri anorganik digunakeun pikeun ngadamel uyah pérak sanés.
Industri éléktronik digunakeun pikeun ngadamel perekat konduktif, agén pembersih gas énggal,
Ayak molekul A8x, jas tekanan seragam dilapis ku pérak sareng sarung tangan pikeun operasi listrik.
Industri fotosensitif digunakeun pikeun ngadamel bahan fotosensitif sapertos pilem pilem,
Pilem sinar-X sareng pilem fotografik.
Industri plating digunakeun pikeun plating pérak komponén éléktronik sareng karajinan karajinan sanés.
Éta ogé seueur dianggo pikeun plating pérak tina kaca spion sareng botol insulate urns.
Industri batré digunakeun pikeun ngahasilkeun aki-pérak seng.
Dipaké médis salaku fungisida sareng mordan. Industri kimia digunakeun pikeun ngawarnaan rambut sareng sajabina. Kimia analitik pikeun penentuan klorin, bromin, iodicyanide sareng thiocyanate.

Dipaké pikeun plating pérak bébas sianida, sapertos plating asam sulfat pérak, plating hidroklorida pérak, plak pérak asam amonium diaminodisulfonic, pérak sulfonil salisilat pérak salaku uyah utami.
Éta sumber ion pérak. Eusi nitrat pérak ngagaduhan pangaruh anu tangtu dina konduktivitas, dispersibilitas
sareng laju présipitasi leyuran pelapis pérak. Dosis umum nyaéta 25-50g / L.
Larutan amonia tina nitrat pérak tiasa dikirangan ku aldehid agén pangirangan organik sareng gula. Maka, éta mangrupikeun réagen pikeun nangtukeun aldehid sareng gula. Ogé dianggo pikeun nangtoskeun ion klorida, tekadna katalis mangan, electroplating, fotografi.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Bubuk kristal bodas
Assay
≥ 99,8%
Eusi ag
63,5%
Cai henteu leyur
0,005%
Cl
0,001%
SO4
0,004%
Cu
0,001%
Pb
0,001%
Bi
0,001%
HCL henteu disimpen
0,002%
Kacindekan
Mumpuni
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

1kg / kantong, 5kg / karton, 10kg / karton, 20kg / karton
Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami