produk

99,9% Dichloromethane / Methylene dichloride cas 75-09-2

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Dichloromethane; Métiléna diklorida

Formula Molekul: CH2Cl2
CAS: 75-09-2
 
Kasucian: 99,9% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Dichloromethane; Métiléna diklorida

Formula Molekul: CH2Cl2
CAS: 75-09-2
 
Kasucian: 99,9% mnt

Aplikasi

DCM mangrupikeun pangleyur anu seueur dianggo. Salaku tambahan kana sintésis organik, DCM ogé seueur dianggo salaku pelarut dina produksi film selulosa asétat, gambar selulosa triacetate, petroleum dewaxing, aerosol sareng antibiotik, vitamin, sanyawa stéroid dina produksi buku kimia, ogé cet permukaan logam ngabersihkeun degreasing sareng remover pilem. Salaku tambahan, éta dipaké salaku agén foaming bantu dina produksi busa urétana poléter sareng salaku agén foaming pikeun extruding plastik polysulfone busa.

 

1. Dipaké salaku pangleyur alus teuing dina ngahasilkeun pangleyur organik, parting agent, vesicant, detergent, and suffocating, degrease, refrigeration etc.
2. Dianggo salaku médium réaksi dina industri farmasi sapertos persiapan ampisilin, ampisilin sareng cephalosporin, jst.
3. Dianggo salaku ékstraksi pikeun nguraikeun kopi sareng téh, nyiapkeun ekstrak hop sareng rasa anu sanés
4. Dipaké dina rumus cet sareng degreaser

 

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan bersih henteu warnaan
Warna (Pt-Co)
≤10
Uap
≤0.01
Kasucian
≥99,95%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.
 

Ngepak

250kg / kendang, atanapi 270kg / kendang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami