produk

99% bubuk bubuk Alpha Lipoic Acid cas 1077-28-7 Asam DL-Thioctic

Pedaran pondok:

Asam Alpha Lipoic mangrupikeun ubar vitamin, kagiatan fisik anu kawates dina déxtral na, dasarna henteu aya kagiatan fisik dina asam Lipoic na, sareng teu aya efek samping. Éta biasana dianggo pikeun hépatitis akut sareng kronis, sirosis ati, koma hépatik, ati lemak, diabetes, panyakit Alzheimer, sareng dilarapkeun salaku produk kaséhatan antioksidan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Nami Produk: Asam Alpha Lipoic

Sinonim: Asam α-Lipoic; Asam DL-Thioctic; 6,8-Asam dithiooctanoic

CAS Nomer 1077-28-7

Formula Molekul: C8H14O2S2

Fungsi

1. Asam lipoat alfa mangrupikeun asam lemak anu aya sacara alami dina unggal sél dina awak.

2. Asam lipoat alfa diperyogikeun ku awak pikeun ngahasilkeun énergi pikeun fungsi normal awak urang.

3. Asam lipoat alfa ngarobah glukosa (gula getih) kana énergi.

4. Asam lipoat alfa ogé antioksidan, zat anu nétralisir bahan kimia anu berpotensi ngabahayakeun anu disebut radikal bébas. Naon anu nyababkeun asam lipoat alfa unik nyaéta fungsi dina cai sareng gajih.

5. Asam lipoat alfa katingalina tiasa ngadaur mulangkeunana antioksidan sapertos vitamin C sareng glutathione saatos aranjeunna bénten. Asam lipoat alfa ningkatkeun pembentukan glutathione.

Aplikasi

1. Asam lipoat alfa tiasa ningkatkeun kinerja tumuh sareng kinerja daging pikeun ningkatkeun kauntungan ékonomi;

2. Asam lipoat alfa bakal janten koordinasi metabolisme Gula, Gajih sareng Asam Amino pikeun ningkatkeun fungsi imun sato;

3. Asam lipoat alfa dianggo ngajaga sareng ngamajukeun nyerep sareng transformasi VA, VE sareng nutrisi oksidasi sanés dina pakan salaku antioksidan;

4. Asam lipoat alfa ngagaduhan épéktip pikeun mastikeun sareng ningkatkeun kinerja produksi ingon-ingon sareng produksi hayam sareng endog di lingkungan setrés-panas.

5. Dilarapkeun dina widang farmasi.

Spésifikasi

Ngaran Produk

Asam alfa-lipoat

Kumpulan No.

210404

Tanggal Pabrik

2021.04.04

Jumlah

500KG

Tanggal Tanggal

2023.04.03

Item Tés

Spésifikasi

Hasil Tés

Penampilan

Bubuk kristal konéng rada, ampir teu bau

Sasuai

Idéntifikasi

Tés Asétat lead sareng metode UV IR: Positip

Sasuai

Titik lebur

60.0 ~ 62.0 ℃

61,7

Assay

99.0% ~ 101.0%

99,8%

Kelarutan (Dina NaOH)

Sacara praktis henteu leyur dina cai sareng kaleyuran dina pelarut organik

Sasuai

Rotasikeun khusus

-1.0 ° ~ + 1.0 °

0 °

Logam beurat

10ppm

10ppm

Watesan eusi polimér

Sasuai

Sasuai

Kaleungitan garing

≤0,20%

0,14%

Résidu dina ignition

≤0,10%

0,03%

Bahan anu aya hubunganana (Ku HPLC

6,8-asam Epitrithlooctanolic (EPI)

Pangotor tunggal

Total pangotor

 

≤0,10%

≤0,10%

≤0,50%

 

0,02%

0,02%

0,32%

Slovene résidu (Ku GC

Sikloheksana

(Étil asétat

Toluene

 

1000ppm

250ppm

20ppm

 

733ppm 

70ppm 

Henteu Kalacak

Jumlah piring total

1000CFU / g maks

< 10 CFU / g

Cetakan sareng ragi

100CFU / g maks

< 10 CFU / g

E. coli / salmonella

Deudeuh / g

Henteu tiasa dideteksi

Staphylococcus aureate

Deudeuh / g

Henteu tiasa dideteksi

Ukuran partikel

100% ngaliwat 40 bolong

Sasuai

Kapadetan leueur

/

0,346g / ml

Kacindekan

Produk uji cocog sareng sarat tina USP38 Standar

 

Ngepak

20kg / 25kg / karton atanapi kendang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami