produk

99% bubuk CPC Cetylpyridinium chloride cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium chloride

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Cetylpyridinium klorida

Sinonim: 99% bubuk BPK; Hexadecylpyridinium klorida
CAS: 123-03-5
Formula molekular: C21H38ClN
Kasucian: 99%

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Cetylpyridinium klorida

Sinonim: 99% bubuk BPK; Hexadecylpyridinium klorida

CAS: 123-03-5

Formula molekular: C21H38ClN

Kasucian: 99%

 

Cetylpyridinium klorida / BPKbubuk mangrupikeun sanyawa amonium kuaternér sareng mangrupikeun bahan kimia aktif dina sababaraha cuci mulut manusa di pasar. Éta ngagaduhan sipat antiséptik sareng dianggo dina larutan atanapi lozenges kanggo pangobatan inféksi minor tina sungut sareng tikoro. Aktivitas antimikrobial disababkeun tina interaksi ion cetylpyridinium dasar kalayan molekul asam kana baktéri, anu salajengna ngahambat metabolisme baktéri ku ngabentuk sanyawa ion lemah anu ngaganggu réspirasi baktéri.

Pasipatan

Cetylpyridinium chloride CAS 123-03-5 mangrupikeun bentuk uyah klorida tina cetylpyridinium, amonium kuaternari anu ngagaduhan kagiatan antimikrobial spéktrum lega. Kana administrasi topikal, cetylpyridinium klorida diisi sacara positip sareng meta sareng permukaan sél mikroba anu boga muatan négatip, sahingga ngancurkeun integritas mémbran sél. Ieu nyababkeun kabocoran komponén intrasélular anu ngabalukarkeun pati sél mikroba.

Cetylpyridinium chloride CAS 123-03-5 mangrupikeun uyah pyridinium anu ngagaduhan N-hexadecylpyridinium salaku kation sareng klorida salaku anion. Éta ngagaduhan sipat antiséptik sareng dianggo dina larutan atanapi lozenges kanggo pangobatan inféksi minor tina sungut sareng tikoro. Éta ngagaduhan peran salaku ubar antiséptik sareng surfaktan. Éta uyah klorida sareng uyah klorida organik. Éta ngandung cetylpyridinium.

Cetylpyridinium chloride CAS 123-03-5 tiasa disayogikeun dina ukuran komérsial kalayan harga anu kalapa.

Aplikasi Produk

Cetylpyridinium klorida mangrupikeun sanyawa amonium kuartnér sareng aktif kimia dina sababaraha manusa

cuci mulut di pasar. Éta ngagaduhan sipat antiséptik jeung digunakeun dina solusi atanapi lozenges pikeun pangubaran

tina inféksi minor tina sungut sareng tikoro. Aktivitas antimikroba kusabab ayana interaksi anu dasar

ion cetylpyridinium kalayan molekul asam dina baktéri, anu terasna ngahambat metabolisme baktéri

ku ngabentuk sanyawa ion lemah anu ngaganggu kalayan réspirasi baktéri.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Bubuk kristal bodas
Kaasaman
Matuh
Uap
 4,5-5.5%
Titik lebur
81-86 ℃
Résidu ignition
0,20%
Logam beurat (Pb)
0,002%
Piridin
Sasuai
Solusi jelas & warna
Sasuai
Tekad eusi
> 99,0%
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.
 

Pakét & Panyimpenan

1kg / kantong, 5kg / karton, 10kg / karton, 25kg / karton 

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Produk Patali

1.

  Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride (Benzalkonium Chloride) (DDBAC / BKC)

  Cas 139-07-1

2.

  Benzalkonium Chloride (ADBAC / BKC 50%, 80%) Cas 8001-54-5 Atanapi 63449-41-2

3.

  Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride 1227 CAS 139-07-1

4.

  Dihydrogenated Tallow Dimethyl Ammonium Chloride D1821 CAS 107-64-2

5.

  99% N- (3-Aminopropyl) -N-Dodecylpropane-1,3-Diamine (Laurylamine Dipropylenediamine)

   CAS 2372-82-9

6.

  Cair 30% LDAO Lauryl Dimethyl Amine Oksida CAS 1643-20-5

7.

  Didecyl Dimethyl Ammonium Chloride DDAC 50% / 80% CAS 7173-51-5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami