produk

99% Dipropylene glycol monomethyl éter (DPM) CAS 34590-94-8

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Dipropylene glycol monomethyl éter

 
CAS: 34590-94-8

MF: CH3OC3H6OC3H6OH
 
Kelas: 99% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Dipropylene glycol monomethyl éter

 
CAS: 34590-94-8
MF: CH3OC3H6OC3H6OH 
 
Kelas: 99% mnt

Spésifikasi

Propiléna glikol monometil éter séri (PM, DPM)
Barang Propiléna glikol monometil éter (PM) Dipropilén glikol monometil éter (DPM)
CAS 107-98-2 34590-94-8
Rumus molekular CH3O (CH3) CHCH2OH CH3OC3H6OC3H6OH
Penampilan Cairan henteu warnaan sareng transparan (Kelas Premium) Cairan henteu warnaan sareng transparan (Kelas Industri) Cairan henteu warnaan sareng transparan

 

Kasucian (GC)% ≥ 99.5 99.0 99.0
Kisaran distilasi (℃ / 760mmHg) 117.0-125.0 120.0-136.0 180.0-195.0
Uap (KF)% ≤ 0,1 0,1 0,1
Kaasaman (sakumaha HAC)% ≤ 0,01 0,02 0,01
Gravitasi khusus (d420) 0,921 ± 0,005 0,921 ± 0,005 0,950 ± 0,005
Warna (Pt-Co) ≤ 10 10 15
Paket sareng transportasi 190KGS / Dram Bahan kimia bahaya 200KGS / Drum Bahan kimia ilahar

Aplikasi

PM:
Aplikasi dina palapis: PM, lemah beracun sareng kuat leyur, seueur dianggo salaku pangleyur sareng agén gandeng tinta, palapis cet sareng cet dumasar cai. Éta cocog pikeun émulsi bénzéna propilén, propiléna asam alkéna emulsi sareng cet émulsi na, anu dicirikeun ku ngirangan suhu palapis, ngebut kohesi sareng ngajaga lapisan dina kaayaan anu saé
Aplikasi dina péstisida: PM utamina dianggo salaku panengah tina metolachlor pikeun ganja, sareng salaku agen gantung émisi péstisida.
Aplikasi sanésna: PM tiasa dianggo dina anti beku tina bahan bakar, beberesih, ékséktor, sareng agén ganti baju bijih pikeun logam sanés ferrous. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo salaku bahan sintésis organik, bahan pewarna sareng tekstil, sareng pelarut minyak puter.

DPM digunakeun salaku pangleyur pikeun penstabil PVC, nitrocellulose, etil cellulose, polyvinyl acetate, solvent for paint and dyestuff, sareng bahan cairan rem. Éta tiasa dianggo salaku pelarut tina tinta percetakan, cet enamel, motong cairan sareng minyak operasi; salaku agén gandeng tina cét dumasar cai (biasana dianggo ku campuran); salaku pangleyur aktif cét dumasar cai-; salaku pangleyur sareng agén gandeng pembersih rumah tangga sareng industri, remover kanggo gajih sareng cet, beberesih kanggo logam sareng permukaan anu atos; salaku pangleyur basa sareng agén gandeng tina tinta cetak layar sutra-pangleyur; salaku pangleyur sareng agén gandeng tékstil pewarna tong; salaku agén gandeng sareng agén perawatan kulit dina rumus kosmétik; salaku panstabil péstisida sareng coagulate? agén tina lanté caang.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami