produk

99% N- (3-aminopropyl) -N-dodecylpropane-1,3-diamine (Laurylamine dipropylenediamine) CAS 2372-82-9

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: N- (3-aminopropyl) -N-dodecylpropane-1,3-diamine

Ngaran séjén: Laurylamine dipropylenediamine
CAS: 2372-82-9
Kapadetan (25 ° C): 0.880g / ml
Rumus molekular: C18H41N3
Kasucian: 98% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: N- (3-aminopropyl) -N-dodecylpropane-1,3-diamine

 
Ngaran séjén: Laurylamine dipropylenediamine
CAS: 2372-82-9
Kapadetan (25 ° C): 0.880g / ml
Rumus molekular: C18H41N3
Kasucian: 98% mnt

Fitur

Mangrupikeun jinis énggal pikeun aman, spéktrum lega sareng épéktasi ampfungsi efisiensi tinggi amfoterik, sareng ngagaduhan fungsi beberesih anu saé. Salaku killer mikroba anu épéktip pisan, éta ngagaduhan pangaruh pembunuhan anu hadé dina baktéri Gram-positip sareng négatip, jamur, alga, tungau, virus, jst.

Aplikasi

Utamana dipaké salaku fungisida, kalayan performa baktéri spéktral anu hadé, kasaluyuan anu saé, tiasa dicampur sareng sababaraha rupa surfaktan, utamina dianggo dina médis, peternakan, industri pangan, industri kertas, industri pengolahan cai;

Éta ogé tiasa dianggo salaku pembuktian hampang, pengawet kai, dina industri kimia sadidinten tiasa dianggo salaku acarisida, ngagaduhan pangaruh acaricidal anu kuat;

Sarua sareng Triameen Y12D (Nouryon Akzo)

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan
Kasucian (nilai yodium),%
≥ 98
Uap,%
1,50
Warna, Hazen
≤ 80
Nilai Amina, mgHCl / g
341 ~ 355
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

800kg / tank IBC, 160kg / kendang

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami