Ngeunaan Sejarah

1997

Pabrik didirikeun

Tambih deui
2005

Sistem manajemén kualitas ISO9001

Tambih deui
2014

Diala TPPT curing patén penemuan agén

Tambih deui
2020

Ngadegkeun Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd.
Pikeun ngekspor padamelan

Tambih deui
2018

Ékspansi pabrik

Tambih deui