About Us

Tentang Kami

Shanghai Teorema Kimia Téhnologi Co., Ltd.

Saha urang

Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd, tempatna di Shanghai, Cina, kantor ékspor pikeun pabrik. kami Komitmen kana oleochemicals, produk anu aya hubunganana sareng perekat, sareng panengah médis, Kami nganggo sistem manajemen kualitas anu diidinan tina ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng OHSAS18001, layanan purna jual, jasa OEM sareng Kustomisasi.

NAON URANG LAKU?

Pabrik urang ayana di Changzhou, Propinsi Jiangsu, Kalayan luas bumi 80,000 m2, ngagaduhan langkung 300 padamel, 30 insinyur, 7 bengkel produksi, agén curing suplai, produk berbasis minyak, produk anu aya hubunganana sareng surfactant sareng sababaraha panengah sintésis.

Mangtaun-taun, dina filsafat "Berorientasi Kualitas, Téhnologi Dipandu", perusahaan parantos ngembangkeun phosgene cair murni-murni sareng ngadamel tetraisocyanate, TPPT (tetraisocyanate phenyl ester) agén curing parantos kéngingkeun sertipikat patén penemuan nasional kalayan No.99114032x.

Samentawis éta kami parantos damel sasarengan pabrik di Jian, Propinsi Jiangxi, ngiringan ekstrak tutuwuhan, sapertos minyak atsiri, perawat perawatan sapopoé sareng sababaraha bahan kimia farmasi.

NAHA MILIH KAMI?

1. Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jérman.

2. Kakuatan R&D Kuat

Kami gaduh 30 insinyur, 7 bengkel produksi, langkung ti 10 Patén Panemuan

3. Kontrol Kualitas ketat

3.1 Bahan baku inti.

milih pemasok bahan kami sacara ketat dumasar kana "Standar tina kualifikasi" tina sistem manajemen kualitas ISO9001: 2000, Kami nyetél file ngeunaan detil pemasok anu mumpuni. Kami ngalakukeun uji coba ganda tina bahan baku anu lebet kana gudang dugi ka jalur produksi

3.2 Tés Produk réngsé.

Tés standar sareng alat-alat propésional kami sateuacan dipak, prosés gudang anu ketat sareng tés sateuacan dikintun, kami nahan sampel unggal angkatan produksi pikeun ngalacak masalah kualitas.

4. Budaya Perusahaan

Merk anu dihormat didukung ku budaya perusahaan. Kami ngartos pisan yén budaya perusahaan dirina ngan ukur tiasa dibentuk ngalangkungan Pangaruh, Nyusup sareng Integrasi. Pangwangunan perusahaan kami parantos didukung ku nilai inti na dina sababaraha taun ka pengker ------- kajujuran, Inovasi, Tanggung jawab, Kerjasama.

5. OEM & ODM Ditarima

Urang tiasa ngadamel synthesize salaku pamundut spésifikasi konsumén.

Kami ogé nawiskeun jasa bahan kimia sumber, Salaku kami ngalaman sareng wawuh sareng pasar lokal Cina.

Kami ngarep pisan kami tiasa janten mitra bisnis anjeun anu tiasa dipercaya dina jangka panjang.
Pilihan anjeun bakal ngajantenkeun urang langkung saé!