produk

RFE Perekat / DESMODUR RFE CAS 4151-51-3

Pedaran pondok:

Perekat dua komponén kedah dianggo dina jangka waktu anu berlaku saatos nempatkeun saatos nempatkeun RFE. Panjang jaman lumaku henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kontén polimér perekat, tapi ogé komponén anu aya hubunganana (Siga reisn, antioxygen, plasticizer, solvent, jsb. Nalika caket kana periode anu berlaku, biasana sababaraha jam atanapi hiji dinten damel, napel janten langkung sesah pikeun dioperasikeun, sareng viskositas naék deui, Akhirna, janten jelly anu teu tiasa dibalikkeun deui. 100 perekat kualitas, Hydroxyl polyurethane (akun Polyurethane sakitar 20%), dosis RFE 4-7. Karét kloropréna (Akun karét sakitar 20%) , Dosis RFE Kami 4-7.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Épéktip épisién tinggi Isocyanate RFE tiasa silih ganti DESMODURE RFE

Fitur Produk

RFE polyisocyanate mangrupikeun crosslinker anu épéktip pisan pikeun perekat dumasarkeun kana poliuretan, karét alam sareng karét sintétik, ogé gunana pikeun ningkatkeun ketaatan bahan-bahan dumasar karét. Éta tiasa dianggo salaku crosslinker.

Rincian Produk

Merk barang produk: RFE, RF

Formula produk: C21H12N3O6SP

Sub jilid: 465

Titik lebur: 84-86 ℃

Penampilan

Cairan konéng-coklat transparansi. Warna na henteu mangaruhan kakuatan beungkeutan.

Produk tiasa ngandung sedimen lamellar.

Aplikasi Produk

Perekat dua komponén kedah dianggo dina jangka waktu anu berlaku saatos nempatkeun saatos nempatkeun RFE. Panjang jaman lumaku henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kontén polimér perekat, tapi ogé komponén anu aya hubunganana (Siga reisn, antioxygen, plasticizer, solvent, jsb. Nalika caket kana periode anu berlaku, biasana sababaraha jam atanapi hiji dinten damel, napel janten langkung sesah pikeun dioperasikeun, sareng viskositas naék deui, Akhirna, janten jelly anu teu tiasa dibalikkeun deui. 100 perekat kualitas, Hydroxyl polyurethane (akun Polyurethane sakitar 20%), dosis RFE 4-7. Karét kloropréna (Akun karét sakitar 20%) , Dosis RFE Kami 4-7.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Ngepak:

750g / botol, 20 botol dina hiji karton, 24 atanapi 30 karton dina hiji palét;

20kg / kendang, 18 kendang atanapi 27 kendang dina hiji palét;

55kg / kendang, 8 atanapi 12 kendang dina hiji palét;

180kg / kendang, 4 kendang dina hiji palét

Panyimpenan:

Punten disimpen dina toples aslina disegel handapeun 23 ℃ , produk tiasa dilestarikan stabil salami genep ngengat.

Sadaya produk séri urang peka pisan kana beueus; Bakal ngahasilkeun karbon dioksida sareng uréa leyur dina réaksi ku cai. Upami kakeunaan hawa atanapi / sareng cahaya, éta bakal nyepetkeun parobahan warna produk.

Tapi fungsi praktis bak bakal kapangaruhan.)

Kasalametan:

Sifat ngabahayakeun, tiasa diambek pisan, ngarangsang kana panon, upami diseuseup tiasa nyababkeun alergi. Sentuhan anu sering tiasa nyababkeun kulit garing atanapi hérang. Uap produk tiasa nyababkeun jalma capé sareng vertigo.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Assay of NCO
7,2 ± 0,2%
Assay tina méétan
27 ± 1%
Viskositas (20 ℃)
3 mPa.s
Pangleyur
Étil asétat
Panampilan: Konéng héjo atanapi coklat beureum janten cair Violet poék. Warna na henteu mangaruhan kakuatan boding.
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami