Perekat

  • Desmodur RE / Isocyanate RE for adhesives CAS 2422-91-5

    Desmodur RE / Isocyanate RE pikeun perekat CAS 2422-91-5

    RE kami mangrupikeun agén penghubung silang anu aktip pisan, Dipaké dina perekat anu didamel ku hidroksil poliurétana, karét alami atanapi sintétik, éta ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu hadé dina karét sareng taksi dianggo dina résin, antioksidan, agén pelastik, peka tekanan sareng sajabana Éta tiasa dianggo salaku crosslinker tibatan BAYER's Desmodur RE.

  • Adhesive RFE / DESMODUR RFE CAS 4151-51-3

    RFE Perekat / DESMODUR RFE CAS 4151-51-3

    Perekat dua komponén kedah dianggo dina jangka waktu anu berlaku saatos nempatkeun saatos nempatkeun RFE. Panjang jaman lumaku henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kontén polimér tina perekat, tapi ogé komponén anu aya hubunganana (Siga reisn, antioxygen, plasticizer, solvent, jsb. Nalika caket kana periode anu berlaku, biasana sababaraha jam atanapi hiji dinten damel, napel janten langkung sesah kanggo dioperasikeun, sareng viskositas naék deui, Akhirna, janten jeli anu teu tiasa dibalikkeun deui. 100 perekat kualitas, Hydroxyl polyurethane (akun Polyurethane sakitar 20%), dosis RFE 4-7. Karét kloropréna (Akun karét sakitar 20%) , Dosis RFE Kami 4-7.