Bahan kimia agro

  • High quality agrochemical Imazapyr acid 97%TC cas 81334-34-1

    Asam agrokimia kualitas tinggi Imazapyr 97% TC cas 81334-34-1

    Asam agrokimia kualitas tinggi Imazapyr 97% TC cas 81334-34-1

    Detil produk:

    Ngaran Kimia: Asam Imazapyr 97% TC

    Nomer CAS: 81334-34-1

  • Good price Kasugamycin 70%,80%,90%WP CAS 6980-18-3

    Harga saé Kasugamycin 70%, 80%, 90% WP CAS 6980-18-3

    Kasugamycin mangrupikeun antibiotik aminoglikosida anu mimitina diisolasi taun 1965, tina Streptomyces kasugaensis, galur Streptomyces dipendakan caket tempat suci Kasuga di Nara, Jepang. Kasugamycin kapanggih ku Hamao Umezawa, anu ogé mendakan kanamycin sareng bleomycin, salaku ubar anu nyegah tumuh jamur anu nyababkeun panyakit ledakan nasi. Ieu teras kapendak pikeun ngahambat pertumbuhan baktéri ogé. Éta aya salaku zat bodas, kristal sareng formula kimia C₁₄H₂₈ClNO₁₀. Éta ogé katelah kasumin.

  • High quality agrochemical Propargite 90%TC, 57%EC, 73%EC CAS 2312-35-8

    Kualitas tinggi agrokimia Propargite 90% TC, 57% EC, 73% EC CAS 2312-35-8

    Produk murni nyaéta cairan kentel amér gelap, terurai dina 160C, kalayan kapadetan relatif 1,14 sareng indéks réfraktif 1.5223. Éta henteu leyur dina cai sareng leyur dina kaseueuran pelarut organik. Konsentrasi 40% emulsifiable propargite nyaéta coklat poék cairan rada kentel. Obat atah industri mangrupikeun cairan kentel amber jero sareng kapadetan relatif (D20) tina 1.085-1.115 sareng titik flash 28.25 ℃. Kelarutan na dina cai nyaéta 632mg / l, sareng éta gampang leyur dina sababaraha rupa pelarut organik sapertos aseton, étanol sareng bénzéna.

  • High quality Trifloxysulfuron 75%WDG CAS 145099-21-4

    Trifloxysulfuron kualitas luhur 75% WDG CAS 145099-21-4

    Album Chenopodium, Amaranthus retroflexus, Xanthium strumarium, Nightshade, Abutilon theophrasti, Portulaca oleracea, Acalypha australis, Convolvulus arvensis, Commeline Communis, Field Sowthistle Herb, Cirsium setosum, Equisetum arvense; Rotala indica, Sagittaria pygmaea, Alismataceae, Potamogeton diffus, Pontederiaceae, Monochoria vaginalis

  • Good price 98% Pyrazosulfuron ethyl powder cas 93697-74-6

    Harga anu saé 98% Pyrazosulfuron étil bubuk cas 93697-74-6

    Album Chenopodium, Amaranthus retroflexus, Xanthium strumarium, Nightshade, Abutilon theophrasti, Portulaca oleracea, Acalypha australis, Convolvulus arvensis, Commeline Communis, Field Sowthistle Herb, Cirsium setosum, Equisetum arvense; Rotala indica, Sagittaria pygmaea, Alismataceae, Potamogeton diffus, Pontederiaceae, Monochoria vaginalis