produk

Amino Trimethylene Phosphonic Acid 50% cair ATMP 95% bubuk CAS 6419-19-8

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Asam Amino Trimethylene Phosphonic Acid

No CAS.: 6419-19-8
 
Formula Molekul: C3H12NO9P3
 
Aplikasi: Perawatan Cai
 
Kelas: 50% cair; Bubuk 95%

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Asam Amino Trimethylene Phosphonic Acid

No CAS.: 6419-19-8
 
Formula Molekul: C3H12NO9P3
 
Aplikasi: Perawatan Cai
 
Kelas: 50% cair; Bubuk 95%

Kinerja

ATMP gaduh chelasi anu saé, hambatan hambatan lemah sareng kamampuan distorsi kisi. Éta tiasa nyegah pembentukan skala, kalsium karbonat khususna, dina sistem cai.

ATMP gaduh stabilitas kimia anu saé sareng hésé dihidrolisis dina sistem cai. Dina konsentrasi luhur, éta ngagaduhan hambatan korosi anu saé.

ATMP digunakeun dina sistem cai tiis anu beredar industri sareng pipa cai lapangan minyak di lapangan pembangkit listrik termal sareng pabrik pembersihan minyak.

ATMP tiasa ngirangan pembentukan skala sareng ngahambat korosi pakakas logam sareng pipa.

ATMP tiasa dianggo salaku agén chelating dina industri anyaman sareng pewarna sareng salaku agén pangubaran permukaan logam.

Kaayaan padet ATMP nyaéta bubuk kristal, leyur dina cai, gampang dijaga, cocog pikeun dianggo dina usum tiris sareng beku. Kusabab purity na tinggi,

éta tiasa dianggo dina anyaman & pewarna industri sareng salaku agén pangubaran permukaan logam.

Aplikasi

(1) ATMP digunakeun dina sistem cai cool sirkulasi industri sareng pipa cai lapangan minyak di lapangan pembangkit listrik termal sareng pabrik pembersihan minyak.

(2) ATMP tiasa ngirangan pembentukan skala sareng ngahambat korosi pakakas logam sareng pipa.

(3) ATMP tiasa dianggo salaku agén chelating dina industri anyaman sareng pewarnaan sareng agén pangubaran permukaan logam.

(4) Kaayaan padet ATMP nyaéta bubuk kristal, leyur dina cai, gampang dieunakeun, cocog pikeun dianggo dina usum tiris sareng kabupaten beku.

(5) Kusabab purity na tinggi, ATMP tiasa dianggo dina anyaman & dyeing industri sareng salaku agén pangubaran permukaan logam.

Spésifikasi

Barang Indéks
Standar Padet
Penampilan Jelas, Tanpa warna nepi ka konéng pucuk cai leyuran cai Bubuk kristal bodas
Asam aktip% 50,0 mnt 95,0 mnt
Klorida (sakumaha Cl-)% 1,0 maks 1,0 maks
pH (leyuran cai 1%) 2,0 maks 2,0 maks
Fe, mg / L 20,0 maks 20,0 maks
Kapadetan (20 ℃) ​​g / cm3 1,30 mnt -

Pakét & Panyimpenan

ATMP cair: 200L drum plastik, IBC (1000L), sarat konsumén.

ATMP padet: 25kg / kantong, sarat konsumén.

Panyimpenan salami sapuluh bulan di rohangan rindang sareng tempat garing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami