produk

CAS 69102-90-5 HTPB / Hydroxyl-termaced polybutadiene for High efisien padet propelan

Pedaran pondok:

HTPB mangrupikeun polimér cakar jarak jauh cair, karét cair énggal. Éta sareng agén penyambungan ranté, agén crosslinking dina suhu kamar atanapi réaksi suhu luhur tiasa ngahasilkeun struktur jaringan 3D tina eusi curing. Eusi curing ngagaduhan sipat mékanis anu saé, khusus résistansi anu hadé pikeun hidrolisis , Asam sareng tahan alkali, résistansi pakean, résistansi suhu lemah sareng insulasi listrik anu hadé.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

HTPB / Hydroxyl-termaced polybutadiene CAS: 69102-90-5

Detil produk:

Nami Kimia: Polbutadién anu diakhiri ku hidroksil

CAS: 69102-90-5

Watekna: pabrikan

Standar: GB / GJB

Fitur

HTPB mangrupikeun polimér cakar jarak jauh cair, karét cair énggal. Éta sareng agén penyambungan ranté, agén crosslinking dina suhu kamar atanapi réaksi suhu luhur tiasa ngahasilkeun struktur jaringan 3D tina eusi curing. Eusi curing ngagaduhan sipat mékanis anu saé, khusus résistansi anu hadé pikeun hidrolisis , Asam sareng tahan alkali, résistansi pakean, résistansi suhu lemah sareng insulasi listrik anu hadé.

Aplikasi

HTPB ngagaduhan diaphaneity anu saé, viskositas rendah, tahan sepuh, kinerja suhu rendah

sareng kinerja olahan saé. HTPB tiasa dianggo dina:

- Perekat

- Palapis

- Produk karét

- landasan olahraga

- Propésor

- Ban pesawat tina bahan struktural

- Propellant polbutadién terminasi Hydroxyl-termaced (HTPB + AP + Al)

- sareng sajabana seueur jinis panggunaan.

Pakét & Panyimpenan

Ngepak:

Dipak dina 50kg / kendang, 170kg / kendang, Jangka waktos disimpen na 1 taun.

Pitunjuk kaamanan:

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi. Kaayaan anu pangsaéna diantara -20 ~ 38 ℃. Umur simpang 12 bulan, upami kadaluarsana, masih dianggo upami dugi ka standar ngalangkungan uji coba. Nalika transportasi kedah nyingkahan hujan, sinar panonpoé. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

Spésifikasi

BARANG
GRADE I
Kelas II
Kelas III
Kelas IV
Kelas V
Kelas VI
Penampilan
achromatous atanapi konéng lampu, teu aya kokotor katingali
Nilai hidroksil, (mmol / g)
0.47-0.53
0,54-0,64
0.65-0.70
0.71-0.80
0.81-1.00
1.00-1.40
Viskositas (40 ℃ Pa.s) ≤
9.5
8,5
4.0
3.5
5.0
3.0
Fraksi massa peroksida,%
0,04
0,04
0,05
0,05
0,10
0,10
Uap, wt% ≤
0,05
0,05
0,05
0,05
0,10
0,10
Eusi volatil,% ≤
0,5
0,5
0,65
0,65
1.0
1.0
Beurat molekul
3800-4600
3300-4100
3000-3600
2700-3300
2300-3000
2400-1700
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami