produk

CAS 84434-11-7 TPO-L dina palapis curing UV sareng Photoinitiator

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Photoinitiator TPO-L

Ngaran séjén: Étil (2,4,6-trimethylbenzoyl) fenilphosfat
CAS: 84434-11-7
Kapadetan (25 ° C): 1,14 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)
Formula molekular: C18H21O3P
Kasucian: 95% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Photoinitiator TPO-L

Ngaran séjén: Étil (2,4,6-trimethylbenzoyl) fenilphosfat
CAS: 84434-11-7
Kapadetan (25 ° C): 1,14 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)
Formula molekular: C18H21O3P
Kasucian: 95% mnt

Kinerja & Aplikasi

Inisiator cahaya (photoinitiator), ogé katelah photosensitizer (photosensitizer) atanapi light curing agents (photocuring agents), mangrupikeun jenis senyawa kimia anu tiasa nyerep panjang gelombang tanaga anu tangtu, ngahasilkeun radikal bébas sareng kationik di daérah uv (250 ~ 420 nm ) atanapi kawasan cahaya anu katingali (400 ~ 800 nm) kana inisiasi monomer polimérisasi panyambungan panutan.

 

Aplikasi:

TPO-L mangrupikeun fotinitiator cair tipe radikal bébas éfisién, anu utamina dianggo pikeun curing UV tina résin anu pakait. Éta cocog pikeun ngubaran konéng anu handap, sistem bodas sareng pilem kandel. Tinta Nyetak Sutra, Tinta Cetak Litografi, Tinta Cetak anu Fleksibel, Palapis Kai.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan minyak berminyak konéng
Kasucian,%
≥ 95
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

25kg / kendang atanapi 180kg / kendang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami