produk

Cetyltrimethylammonium klorida CTOC CAS 112-02-7

Pedaran pondok:

1629, 1631, CTAC, cetyl trimethyl ammonium chloride, emulsifier, bahan baku sterilisasi, aditif lapangan minyak

Modél: 1629 Spésifikasi: 30% 70%   

NO CAS: 112-02-7

Cetyltrimethylammonium klorida CTAC

Ngaran Inggris: Hexadecyl trimethyl ammonium chloride


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1629 , 1631, CTAC, cetyl trimethyl ammonium chloride, emulsifier, bahan baku sterilisasi, aditif lapangan minyak

Modél : 1629  Spésifikasi: 30% 70%   NO KAS:   112-02-7

Cetyltrimethylammonium klorida   CTAC

Ngaran Inggris: Hexadecyl trimethyl ammonium chloride

Kinerja sareng aplikasi

CTAC mangrupikeun surfaktan kationik. Gampang leyur dina isopropanol, leyur dina cai, sareng ngahasilkeun seueur busa nalika ngajempolan. Éta ngagaduhan penetrasi anu hadé, pelembut, emulsifikasi, antistatik, biodegradabilitas sareng fungsi sterilisasi.

1. CTAC cocog sareng zwitterionic, surfaktan nonionik sareng polimér kationik, tapi henteu cocog sareng surfaktan anionik.

2. CTAC utamina dianggo pikeun pelunak tékstil, kondisioner rambut émolifikasi kosmétik, leveling agén, agén antistatik, baktéri kualitas cai, disinféktan papakéan; ogé tiasa dianggo pikeun emulsifikasi aspal sareng emulsifikasi palapis tahan cai, ngolah pelembutan serat gelas sareng aditif Oilfield, jst.

Spésifikasi

spésifikasi 1629 1631
Penampilan (25Ċ) Cairan transparan konéng hérang Bodas kana témpél konéng entéh
Amina + uyah amonium gratis (%) Max 2.0 Max 3.0
PH (Hazen) 4.5-5.5 6.5-8.5
Warna (Hazen) Max.200 Max.300
Eusi aktip (%)) 30 ± 2 70 ± 2
Pangleyur cai alkohol

 

Pakét & Panyimpenan 

Paking: 50KG / 200KG kendang palastik.

Ingetan: Disimpen dina hawa dina suhu kamar, umur simpé dua taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami