produk

Centralite I / N, N'-DIETHYL-N, N'-DIPHENYLUREA cas 85-98-3

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Centralite I

Ngaran séjén: N, N'-DIETHYL-N, N'-DIPHENYLUREA, 1,3-Diethyl-1,3-diphenylurea

Formula molekular: C17H20N2O

CAS # 85-98-3

Pasipatan sareng kagunaan

Centralite dijantenkeun salaku penstabil, sareng produksi panengah bahan kimia organik.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik Cina nawiskeun Centralite I / N, N'-DIETHYL-N, N'-DIPHENYLUREA cas 85-98-3

Detil produk:

Ngaran Kimia: Centralite I

Ngaran séjén: N, N'-DIETHYL-N, N'-DIPHENYLUREA, 1,3-Diethyl-1,3-diphenylurea

Formula molekular: C17H20N2O

CAS # 85-98-3

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Pasipatan sareng kagunaan

Centralite dijantenkeun salaku penstabil, sareng produksi panengah bahan kimia organik.

Paking:

25kg / karton, 25kg / kantong

Simpen di RT. Wadahna dijaga pageuh ditutup sareng disimpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.

Umur rak 12 bulan. Nalika transportasi kedah nyingkahan hujan, sinar panonpoé.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Serpihan bodas atanapi bubuk
Titik padet
71.0 ° C -72.5 ° C
Perkara volatil,% ≤
0,10
Eusi awu,% ≤
0,10
Amines (Ethyl aniline & Diethylaniline),% ≤
0,20
Asam (sakumaha HCL),% ≤
0,04
Sanyawa klorin hidrolisis salaku Cl,% ≤
0,001
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami