produk

Pabrik Cina GMP nawiskeun 100% murni sareng Alami minyak kapur barus minyak

Pedaran pondok:

Minyak atsiri tiasa dianggo dina produk dupa, urut sareng terapi fisik. Aya dua rupa: hiji nyaéta minyak atsiri majemuk; anu sanésna nyaéta 100% minyak atsiri murni. Éta tiasa ngajantenkeun jalma ngarasa rileks dina awak sareng pikiran, janten tiasa ngajagi jalma tina panyakit sareng sepuh.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik Cina GMP nawiskeun 100% murni sareng Alami minyak kapur barus minyak

Detil produk:

Ngaran Kimia: Minyak Kapur barus

Minyak atsiri tiasa dianggo dina produk dupa, urut sareng terapi fisik. Aya dua rupa: hiji nyaéta minyak atsiri majemuk; anu sanésna nyaéta 100% minyak atsiri murni. Éta tiasa ngajantenkeun jalma ngarasa rileks dina awak sareng pikiran, janten tiasa ngajagi jalma tina panyakit sareng sepuh.

Ngaran Produk
Minyak Kapur barus
Pamakéan
Minyak kapur barus tiasa dianggo dina pengobatan déprési saraf, jarawat, peradangan, rematik, nyeri otot sareng nyeri, keselean,
rematik, bronchitis, batuk, colds, muriang, flu sareng panyakit tepa. Kusabab minyak Kapur barus tiasa toksik,

Minyak kapur barus TEU dianggo dina pijatan aromaterapi,

Minyak kapur barus tiasa dianggo dina terapi uap pikeun ngagentos masalah pernapasan.

Dina sababaraha kasus, minyak Kapur barus ogé tiasa dianggo dina kompres.

Panyimpenan
Lestarikeun di Toko anu katutup kalayan saé di tempat anu tiis sareng garing, dipisahkeun tina sinar matahari.
Hirup rak
Dua taun dina kaayaan Panyimpenan saé sareng disimpen jauh tina cahaya panonpoe langsung
Ngepak
1kg / botol, 25kg / kendang, 175kg / kendang

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
minyak volatil konéng teu warnaan
Jinis bau
kalayan bau camphorwood ciri
Kapadetan relatif
0.9108 ~ 0.9350
Indéks réfraktif
1.4750 ~ 1.4926
Rotasi optik
5 ° ~ -13 °
Kelarutan
Gampang leyur dina 95% étanol
Eusi
Kapur barus ≥50%, Eucalyptol 30%,
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami