Contact Us

Taros Kami

Shanghai Teorema Kimia Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No.399, Hengnan Rd, taman industri téknologi Rongjin, Minhang Dist, Shanghai, Cina.

Tuan ngora

Manajer Bisnis
M: +86 18321679576

Dr Yang

Bantosan Téknis
TEL: +86 21 54706875

Jam

24 JAM
Senén - Minggu

Peta Google

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami