produk

Desmodur RE / Isocyanate RE pikeun perekat CAS 2422-91-5

Pedaran pondok:

RE kami mangrupikeun agén penghubung silang anu aktip pisan, Dipaké dina perekat anu didamel ku hidroksil poliurétana, karét alami atanapi sintétik, éta ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu hadé dina karét sareng taksi dianggo dina résin, antioksidan, agén pelastik, peka tekanan sareng sajabana Éta tiasa dianggo salaku crosslinker tibatan BAYER's Desmodur RE.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Perekat éfisién tinggi Isocyanate RE tiasa silih ganti DESMODURE RE

Detil produk:

Ngaran Kimia: Triphenylmethane-4,4 ', 4' - triisocyanate

Formula Molekul: C22H13N3O3

CAS: 2422-91-5

MW: 367.36

Watekna: pabrikan

Formula struktur: HC [NCO] 3

Kapadetan: 1.0g / c m3, 20

Titik lebur: 89

Pasipatan produk & Fitur

RE kami mangrupikeun agén penghubung silang anu aktip pisan, Dipaké dina perekat anu didamel ku hidroksil poliurétana, karét alami atanapi sintétik, éta ngagaduhan kakuatan beungkeutan anu hadé dina karét sareng taksi dianggo dina résin, antioksidan, agén pelastik, peka tekanan sareng sajabana Éta tiasa dianggo salaku crosslinker tibatan BAYER's Desmodur RE.

Aplikasi

Perekat dua komponén kedah dianggo dina jangka waktos anu tiasa diterapkeun saatos nempatkeun RE. Panjangna waktos anu lumaku henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kontén polimér tina perekat, tapi ogé komponén anu aya hubunganana (sapertos résin, antioxygen, plasticizer, solvent, jsb. Nalika caket kana periode anu berlaku, biasana sababaraha jam atanapi hiji dinten damel, napel janten langkung sesah pikeun dioperasikeun, sareng viskositas naék saatos. Akhirna, Janten janten jelly anu teu tiasa dibalikkeun. 100 perekat kualitas, Hydroxyl polyurethane (akun Polyurethane sakitar 20%), dosis RE 4-7. Karét kloropréna (Akun karét sakitar 20%) , RE kami ngalakukeun 4-7.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Panyimpenan:

Punten disimpen dina toples aslina disegel handapeun 23 ℃, produk tiasa dilestarikan stabil pikeun 12 bulan. Éta peka pisan kana pikatuan; éta bakal ngahasilkeun karbon dioksida sareng uréa leyur dina réaksi ku cai. Upami kakeunaan hawa téh atanapi lampu, éta bakal nyepetkeun perobihan warna, tapi fungsi praktisna moal kapangaruhan.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Assay of NCO
9,3 ± 0,2%
Assay tina méétan
27 ± 1%
Viskositas (20 ℃)
3 mPa.s
Pangleyur
Étil asétat
Panampilan: Konéng héjo atanapi coklat beureum janten cair Violet poék. Warna na henteu mangaruhan kakuatan boding.
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami