produk

Didecyl dimethyl ammonium chloride DDAC 50% / 80% CAS 7173-51-5

Pedaran pondok:

DDAC didecyl dimetil amonium klorida, bahan baku pikeun sterilisasi sareng algaecide, bahan baku pikeun bahan tambahan lapangan minyak

 


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Modél : D1021     NO KAS:  7173-51-5

    Nami dagang: bis eicosyl dimethyl ammonium chloride  bis decyl dimethyl ammonium klorida

    Ngaran Inggris: Didecyldimethylammoniumchloride

    Rumus molekular: C 22 H 48 NCl

    Beurat molekul: 362.0812

    Pasipatan

    DDAC mangrupikeun jinis agén mothproofing pikeun lawon wol pikeun nyegah panyakit serangga, sareng dianggo disinféktan sareng fungisida dina ubar, kaséhatan sareng panggunaan sipil. DDAC mangrupikeun produk generasi katilu baktériisis amonium kuartérér, kamampuanana pikeun maéhan mikroorganisme sacara langkung saé langkung saé tibatan produk generasi kahiji sareng kadua. Di sagigireun éta, Éta tiasa dianggo salaku fungisida sareng pembunuh ganggang bakterisida dina suntikan cai lapangan minyak sareng industri sirkulasi sistem cai tiis. Nalika dianggo salaku moth-proofing pikeun lawon wol, éta tiasa dieusian, diresmikeun atanapi disemprot; Dipaké salaku antiséptik pikeun ngubaran permukaan anu atos, éta tiasa digabungkeun sareng klorin dioksida.

    Aplikasi

    loba dipaké dina sterilisasi lapangan minyak, ubar sareng kaséhatan, sterilisasi cai sirkulasi industri sareng éliminasi ganggang, pengeboran sawah, sareng sajabana.

    1. Uyah amonium kuartér DDAC ngagaduhan sterilisasi sareng desinféksi, éliminasi ganggang sareng fungsi antistatik.

    2. Pértilisasi pengeboran lapangan minyak DDAC, éliminasi sanitasi médis, sterilisasi cai sirkulasi industri sareng éliminasi ganggang, henteu tiasa cocog sareng surfaktan anionik.

    3. Pangaruh baktéri DDAC langkung saé tibatan dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride anu paling seueur dianggo.

    Kaunggulan

    1. Sacara kimia stabil dina pH 2-10

    2. Khasiat spéktrum luar nagri baktéri, jamur sareng ganggang.

    3. Tingkat panggunaan rendah sareng bau handap.
     
    4. Tiasa diincer ku cai hésé
     
    5. Cocog sareng seueur surfaktan sareng bahan-bahan sanés

    Pakét & Panyimpenan

    Ngepak : 200KG kendang palastik, drum kendang IBC.

    Panyimpenan : Disimpen dina hawa dina suhu kamar, umur simpé dua taun.

    Spésifikasi

    Spésifikasi

    DDAC-40

    DDAC-70

    DDAC-80

    Penampilan (25Ċ)

    Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu

    Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu

    Cairan transparan konéng teu warnaan sareng lampu

    Amina + uyah amonium gratis (%)

    Maksimal 1,5

    Maksimal 1,5

    Maksimal 1,5

    PH (Hazen)

    5.0-7.0

    5.0-7.0

    5.0-7.0

    Warna (Hazen)

    Max.100

    Max.100

    Max.100

    Eusi aktip (%))

    40 ± 2

    70 ± 2

    80 ± 2

    Pangleyur

    alkohol

    alkohol

    alkohol

    Produk Patali

    1.

      Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride (Benzalkonium Chloride) (DDBAC / BKC)

      Cas 139-07-1

    2.

      Benzalkonium Chloride (ADBAC / BKC 50%, 80%) Cas 8001-54-5 Atanapi 63449-41-2

    3.

      Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride 1227 CAS 139-07-1

    4.

      Dihydrogenated Tallow Dimethyl Ammonium Chloride D1821 CAS 107-64-2

    5.

      99% N- (3-Aminopropyl) -N-Dodecylpropane-1,3-Diamine (Laurylamine Dipropylenediamine)

       CAS 2372-82-9

    6.

      Cair 30% LDAO Lauryl Dimethyl Amine Oksida CAS 1643-20-5

    7.

      99% BPK Bubuk Cetylpyridinium Chloride Cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium Chloride


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami