produk

Dihidrogénasi jangkung dimétil amonium klorida D1821 CAS 107-64-2

Pedaran pondok:

D1821, Dihidrogénasi tingkat luhur dimetil amonium klorida, disinféktan

Model: D1821 Spésifikasi: CAS NO: 107-64-2

Dioctadecyl dimethyl ammonium chloride Theorem-D1821

Ngaran dagang: Dihydrogenated tallow dimethyl ammonium chloride

Ngaran Inggris: Di (Hydrogenated Tallow) Dimethyl Ammonium Chloride


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

D1821, Dihidrogénasi jangkung dimethyl amonium klorida, disinféktan

Modél : D1821   Spésifikasi:       NO KAS: 107-64-2

Dioctadecyl dimétil amonium klorida Téorém-D1821

Ngaran dagang: Dihydrogenated tallow dimethyl ammonium chloride

Ngaran Inggris: Di (Hydrogenated Tallow) Dimethyl Ammonium Chloride

Formula struktural: C38H80ClN

NO CAS: 107-64-2

Kinerja sareng Aplikasi

1.D1821 nyaéta témpél bodas dina suhu kamar, henteu toksik sareng henteu ngairitasi, sareng ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng surfaktan kationik, nonionik sareng amfoterik; ulah nganggo nganggo surfaktan anionik dina waktos anu sasarengan. Éta henteu cocog pikeun manaskeun jangka panjang di luhur 120 ° C.

2. D1821 salaku emulsifier alami, karét sintétik, minyak silikon sareng aspal; serat sintétik, serat alami sareng serat gelas agén antistatik, pelembut; bantalan sutra poliéster; fatliquor; agén AC; Fase Transfer katalis; kamar sutra cacing héran disinféktan; agén ngabahayakeun emulsi; agén panutup bentonit organik, sareng sajabana

Spésifikasi

spésifikasi D1821EA D1821IPA
Penampilan (25Ċ) Témpél konéng entéh Témpél konéng entéh
Zat aktip% 74.0-76.0 74.0-76.0

Uap%

7.0-11.0 7.0-11.0
Nilai PH (5% 1: 1 étanol / isopropanol: cai) 5.5-9.0 5.5-9.0
Amina gratis (wt%)

Max.2.0

Max.2.0

Kandungan alkohol Isopropil% - 14.0-16.0
Eusi étanol 14.0-16.0 -
Warna Max 3.0 Max 3.0

 

Pakét & Panyimpenan

Ngepak : 50 / 175KG drum palastik kabuka.

Panyimpenan : disegel dina suhu kamar, umur simpé dua taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami