produk

Dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride 1227 CAS 139-07-1

Pedaran pondok:

1227 , dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride, bahan baku pikeun sterilisasi sareng algaecide, bahan baku pikeun aditif lapangan minyak

Modél : 1227   NO KAS:   139-07-1

Ngaran produk: 1227

Ngaran Inggris: Benzalkonium Chloride;

Alkyl dimethylbenzyl ammonium klorida


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1227 , dodecyl dimethyl benzyl ammonium chloride, bahan baku pikeun sterilisasi sareng algaecide, bahan baku pikeun aditif lapangan minyak

Modél : 1227   NO KAS:   139-07-1

Ngaran produk: 1227

Ngaran Inggris: Benzalkonium Chloride;

Alkyl dimethylbenzyl ammonium klorida

Pasipatan

DDBAC / BKC/ 1227  mangrupikeun salah sahiji kelas Amonium amonium surfaktan Cationic, kagolong kana biooksida nonooksisasina. Hal ieu seueur dianggo salaku disinféktan di rumah sakit, Séktor Ternak sareng Kabersihan Pribadi. Pasipatan biologis sareng detérjen dobel mastikeun kakuatan tinggi ngalawan Baktéri, Ganggang sareng Jamur sareng Virus diliput dina konsentrasi ppm anu lemah pisan. DDBAC / BKC/ 1227  ogé ngagaduhan sipat dispersing sareng penetrating, kalayan kaunggulan karacunan rendah, henteu aya akumulasi karacunan, leyur dina cai, gampang dianggo, henteu kapangaruhan ku karasa cai. DDBAC / BKC/ 1227 ogé tiasa dianggo salaku agén anti-jamur, agén antistatik, agén emulsifying sareng agén amandemen dina anyaman sareng pewarnaan.

 
Barang
Indéks
Minyak & Gas
Pameungpeuk korosi pipa. Nyegah kabentukna gas sulphurous. De-emulsifier / sludge breaker pikeun ékstraksi minyak anu ditingkatkeun.
Pabrik Détérjen-Sanitisér
Benzalkonium klorida aman ngalebetkeun duanana Microbicidal & Detergency Properties kana Produk pikeun Taneuh Tembok &
Disinféksi, anu ngajantenkeun idéal pikeun Perumusan Produk Kabersihan pikeun Kabersihan Pribadi, Rumah Sakit, Peternakan sareng Pangan & Susu.
Farmasi & Kosmétik
Faktor Kasalametan Benzalkonium Klorida ngabalukarkeun digunakeun dina Rupa-rupa Produk Topikal sareng Ocular salaku Pengawet sareng ngaoptimalkeun
Emolliency sareng Substantivity
 
 
 
 
Industri Pangan & Minuman
Kusabab akun na henteu-toksik, non-korosif, non-tainting, non-pewarnaan ciri, Benzalkonium Chloride seueur dianggo dina
Formulasi Cleaner-Sanitisers pikeun:
Industri Susu
Perikanan
Tangki Panyimpenan Kadaharan
Imah pangperangan
Tutuwuhan Botol
Tangki Panyimpenan Susu
Pabrik bir
Industri Katering
Tutuwuhan Panyimpenan Tiis
Polimér & Palapis
 Benzalkonium Chloride loba dipaké salaku Anti Statis, Emulsifier & Pengawet dina Industri Palapis (Cét, Perawatan Kayu, Éléktronika)
Industri Kimia
Benzalkonium Chloride ngagaduhan aplikasi anu rupa-rupa dina Industri Kimia salaku Precipitant, Phase Transfer Catalyst, Emulsifier / De-Emulsifier, jst.
Perlakuan Cai
Benzalkonium Chloride digunakeun dina Formulasi Perawatan Cai & Pangaruh sareng Algaecides pikeun Kolam Renang
Akuakultur
Benzalkonium Chloride ngirangan kabutuhan Antibiotik ngabahayakeun dina Akuakultur ngalangkungan kabersihan. Dipaké pikeun Perawatan Cai, Disinféksi Situs Umum, Ngaleungitkeun Parasit Lauk, Pencegahan Kasakit Inféksi Dina Lauk & Kerang.
Perlindungan Kayu
Kaprihatinan lingkungan global nyababkeun ningkatna penggantian biologis klorida sareng Benzalkonium Klorida Perlindungan Kai anu langkung aman, biodegradable. Éta nembongkeun sipat fungicidal sareng algaecidal anu hadé, sareng efektif pisan ngalawan organisme sanés dina formulasi kombinasi.
Pulp & Industri Kertas
Benzalkonium Chloride digunakeun salaku Microbicide Umum pikeun Slime Control & Management Bau, sareng ningkatkeun Penanganan Kertas (Ningkatkeun Kakuatan & sipat Antistatik)
Industri Tékstil
Larutan Benzalkonium Klorida dianggo salaku Reprotents ngengat, Retarders permanén dina Panyelutan Serat Akrilik sareng Dyestuffs Kationik.
Industri Kulit
Benzalkonium Chloride ngahambat pertumbuhan kapang & hampang dina nyumput. Ngagampangkeun Pelembut Kulit, Ngabasa & Ngaborosan.
Hortikultura & Rumah Tangga
Benzalkonium klorida épéktip pisan ngalawan kapang, jamur, lumut, jamur & ganggang sareng dianggo pikeun meresihan sareng nyiapkeun sadaya jinis permukaan: Greenhouse, Roofing, Paths, Woodking decking, Sheds, Masonry

Aplikasi

1227 mangrupikeun surfaktan kationik kalayan sterilisasi anu saé, ngaleungitkeun ganggang sareng fungsi antistatik.

1. 1227 gaduh kasaluyuan anu saé sareng surfaktan kationik sareng nonionik, sareng henteu tiasa cocog sareng surfaktan anionik.

2. 1227 biasana dianggo pikeun pelembut tékstil, leveling agén, agén antistatik, baktéri kualitas cai, disinféktan baju, Bahan tambahan minyak sawah, jsb.

Spésifikasi

Spésifikasi 1227-30 1227-50 1227-80
Penampilan (25Ċ) Cairan transparan konéng hérang Cairan transparan konéng hérang Cairan transparan konéng hérang
Amina + uyah amonium gratis (%) Max 1.0 Maksimal 1,5 Max 2.0
PH (Hazen) 6.5-8.5 6.5-8.5 6.5-8.5
Warna (Hazen) Max.200 Max.200 Max.200
Eusi aktip (%)) 30 ± 2 45 ± 2 80 ± 2
Pangleyur cai cai alkohol

 

Pakét & Panyimpenan

Ngepak : Kendang palastik 200KG.

Panyimpenan : Disimpen dina hawa dina suhu kamar, umur simpé dua taun.

Produk Patali

1.

  Didecyl Dimethyl Ammonium Chloride DDAC 50% / 80% CAS 7173-51-5

2.

  Benzalkonium Chloride (ADBAC / BKC 50%, 80%) Cas 8001-54-5 Atanapi 63449-41-2

3.

  Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride 1227 CAS 139-07-1

4.

  Dihydrogenated Tallow Dimethyl Ammonium Chloride D1821 CAS 107-64-2

5.

  99% N- (3-Aminopropyl) -N-Dodecylpropane-1,3-Diamine (Laurylamine Dipropylenediamine)

   CAS 2372-82-9

6.

  Cair 30% LDAO Lauryl Dimethyl Amine Oksida CAS 1643-20-5

7.

  99% BPK Bubuk Cetylpyridinium Chloride Cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium Chloride

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami