Éléktronika

  • Good price 99.95% Lithium Hexafluorophosphate powder CAS 21324-40-3

    Harga anu saé 99,95% bubuk Litium Hexafluorofosfat CAS 21324-40-3

    LiPF6 mangrupikeun kristal bodas atanapi bubuk, leyur dina cai sareng leyur dina pelarut organik sapertos metanol, étanol sareng karbonat kalayan titik lebur 200 ℃ sareng kapadetan relatif 1,50g / cm3. Litium Hexafluorofosfat mangrupikeun komponén penting éléktrolit, nyatakeun sakitar 43% tina total biaya éléktrolit. Dibandingkeun sareng éléktrolit sapertos LiBF4, LiAsF6 sareng LiClO4, litium héksafluorofosfat ngagaduhan kaunggulan dina kaleyuran, konduktivitas, kaamanan sareng perlindungan lingkungan di pelarut organik, sareng ayeuna mangrupikeun uyah litium anu paling seueur dianggo.

  • High purity 99% Fluorinated Graphite CAS 11113-63-6 Fluorographite

    Kasucian luhur 99% Fluorinasi Grafit CAS 11113-63-6 Fluorographite

    Fluorographite dianggo salaku bahan katoda tina batré lithium-fluorocarbon, dina laju debit C / 10, éta tiasa diterapkeun dina tipe-énergi, tipe-kakuatan sareng tingkat primér tingkat debit tinggi-tipe.

    Platform pelepasan fluorografit tipe énergi sami atanapi langkung ageung ti 2.5V, kapasitas spésial fluorografit tipe énergi langkung ti 800mAh / g sareng énergi khusus na langkung ti 2000Wh / kg, anu mangrupikeun matérial katoda kalayan alus teuing kinerja dina Batré Primér lithium.

    Platform pelepasan fluorografit tipe-kakuatan sami atanapi langkung ageung ti 2.8V, kapasitas spésial fluorograpit tipe-kakuatan langkung ti 700mAh / g sareng énergi khusus na langkung ti 1900Wh / kg.

  • Industrial/Electronic grade TMAH 25% Tetramethylammonium Hydroxide cas 75-59-2

    Kelas industri / Éléktronik TMAH 25% Tetramethylammonium Hydroxide cas 75-59-2

    Ngaran Kimia: Tetramethylammonium Hydroxide (TMAH)

    Jenis: 25% TMAH (solusi); 99% TMAH (bubuk)

    CAS 75-59-2

  • 99% Fluorographene CAS 51311-17-2 Graphene fluoride

    99% Fluorographene CAS 51311-17-2 Graphene fluorida

    Fluorographene mangrupikeun turunan graphene anu penting. Dibandingkeun sareng graphene, fluorographene nahan struktur lamellar graphene sanaos atom karbon hibridisasi tina sp2 dugi ka sp3.

    Hasilna, fluorographene henteu ngan ukur luas permukaan spésifikna, dina waktos anu sami kusabab ayana atom fluorin, énergi permukaan graphene dikirangan ageung, sipat hidropofobik sareng oleophobic ningkat pisan, sedengkeun stabilitas termal, kimia stabilitas sareng résistansi korosi kalobaannana ningkat. Kusabab sipat unikna, fluorographene tiasa seueur dianggo dina bidang pelumasan anti-anggo, palapis tahan korosi suhu luhur, dina waktos anu sami, kusabab bandgapna anu langkung lega, fluorographene gaduh prospek aplikasi poténsial dina alat nano-éléktronik, alat fotoléktronik , alat tékoelektrik sareng bidang sanés.

  • Good price 99.9% Lithium Tetrafluoroborate LiBF4 CAS 14283-07-9

    Harga anu saé 99,9% Litium Tetrafluoroborate LiBF4 CAS 14283-07-9

    Litium Tetrafluoroborate (LiBF4) nyaéta bubuk bodas atanapi rada konéng, gampang leyur dina cai, ngagaduhan kalarutan anu hadé dina pelarut karbonat sareng sanyawa éter, ngagaduhan titik lebur 293-300 ° C, sareng kapadetan relatif 0,852 g / cm3. Litium tetrafluoroborate ngagaduhan stabilitas kimia anu saé

    sareng stabilitas termal, sareng utamina dianggo salaku panambah dina sistem éléktrolit dumasar LiPF6 pikeun ningkatkeun kahirupan siklus sareng ningkatkeun kinerja aki ion litium.

    Saatos nambihan LiBF4 kana éléktrolit, kisaran suhu kerja batré ion litium tiasa dilebarkeun, sareng kinerja debit suhu luhur sareng handap batréna tiasa ditingkatkeun.

  • Good price 99% Fluorographite CAS 11113-63-6

    Harga anu saé 99% Fluorograpite CAS 11113-63-6

    Bahan fluorokarbon mangrupikeun salah sahiji bahan fluorokarbon fungsional kalayan pasipatan khusus.

    Aranjeunna parantos seueur dianggo dina pelumasan padet, pelindung korosi sareng lapisan antifouling, bahan tahan seuneu, moderator réaktor nuklir sareng aki Li-CFx kusabab jasa énergi permukaan anu lemah pisan, stabilitas kimia anu hadé, daya tahan panas anu luar biasa sareng kapasitas spésipis super téoritis .

  • Good price 99% Perfluorooctane CAS 307-34-6

    Harga saé 99% Perfluorooctane CAS 307-34-6

    Perfluorooctane (C8F18) ngagaduhan titik lebur -25 ℃ sareng titik didih 103 ℃. Éta henteu kaduruk, henteu toksik, stabil sacara kimia sareng henteu warnaan. Perfluorooctane henteu leyur dina cai, étanol, asam asétat sareng formaldehida, tapi tiasa dibubarkeun dina étil éter, aseton, diklorometana, kloroform sareng fluorochloroalkane. Perfluorooctane gaduh tegangan permukaan anu handap, kakuatan diéléktrik tinggi, résistansi panas anu hadé sareng suhu dékomposisi langkung ti 800 ℃. Perfluorooctane tiasa ngaleyurkeun sajumlah ageung oksigén sareng karbon dioksida, sareng tiasa dianggo sanyawa fluorokarbon sanés salaku getih buatan sareng cairan pelestarian organ in vitro.

  • Good price Perfluorodecalin CAS 306-94-5

    Harga saé Perfluorodecalin CAS 306-94-5

    Perfluorodecalin (C10F18), ogé katelah octadecfluorodecalin atanapi perfluorodecalin (decalin), mangrupikeun jenis cairan perfluorocarbon kalayan titik lebur -10 ° C sareng titik golak 140 ° C. Éta cairan anu teu warnaan sareng transparan.

    The ultramicroemulsion koloid diwangun ku perfluoronaphthalane sareng perfluorocompounds sanésna, salaku getih buatan, ngagaduhan kapasitas mawa oksigén anu saé. Dina konsentrasi sareng tekanan parsial oksigén anu tangtu, kaluburan oksigénna 20 kalieun cai sareng 2 kali langkung luhur tibatan getih.