produk

Kasucian luhur 99% CPC Cyclopentyl chloride cas 930-28-9

Pedaran pondok:

Ngaran sanésna: Chlorocyclopentane

CAS: 930-28-9

Formula molekular: C5H9Cl

Beurat molekul: 104.58

Panampilan: Cairan henteu warnaan sareng jelas

Titik lebur: -50 ° C

Titik didih: 114 ° C

Dénsitas relatif: 1,005


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik kelas tinggi 99% CPC Cyclopentyl klorida cas 930-28-9

Nami produk: Cyclopentyl klorida

Ngaran sanésna: Chlorocyclopentane

CAS: 930-28-9

Formula molekular: C5H9Cl

Beurat molekul: 104.58

Panampilan: Cairan henteu warnaan sareng jelas

Titik lebur: -50 ° C

Titik didih: 114 ° C

Dénsitas relatif: 1,005

Indéks réfraktif: 1.4502-1.4522

Titik flash: 15ºC

Henteu robih: ≤50ppm

Kelarutan Cai: 760MG / L

Aplikasi

Produk ieu ilaharna dianggo salaku agén pangirangan sareng agén pencitraan, dianggo pikeun nyiapkeun oksimén dina sintésis organik, sareng ogé dijantenkeun bahan baku pikeun sintésis ubar antikanker (hidroksicarbamida), sulfonamides (neo-nomine), ubar anti tiis sareng péstisida (methadon). Analisis listrik dianggo salaku depolarizer, sareng dina industri karét sintétik salaku gantung samentawis teu ngawarnaan

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Bungkusan:

Produkna parantos bungkus dina 200kg / kendang, 25kg / kendang

Panyimpenan:

Simpen sacara hémat dina tempat anu rindang sareng ventilasi. Umurna rak 12 bulan. Éta masih tiasa dianggo

upami dugi ka standar ngalangkungan uji coba saatos tanggal anu parantos ditangtoskeun.

Transportasi:

Nyingkahan suhu luhur sareng sun-sun nalika transportasi.

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan.25 ℃
Cairan henteu warnaan atanapi jelas
Kasucian
99,0% mnt
Uap
Maks. 500ppm

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami