produk

Kemurnian tinggi bubuk asam Salisilat CAS 69-72-7

Pedaran pondok:

Asam salisilat mangrupikeun ekstrak babakan tangkal willow, sareng ogé anti radang alami.

Asam salisilat biasana dianggo dina pangubaran sagala rupa panyakit kulit kronis dina dermatologi,
sapertos jarawat (jarawat), kurap sareng sajabina.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

purity tinggi bubuk Asam salisilat ku harga alus CAS 69-72-7

Nami Produk: Asam salisilat  No CAS.: 69-72-7

Formula Molekul: C7H6O3
Beurat Molekul: 138.12

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Naon ari asam salisilat?
Asam salisilat mangrupikeun ekstrak babakan tangkal willow, sareng ogé anti radang alami.

Asam salisilat biasana dianggo dina pangubaran sagala rupa panyakit kulit kronis dina dermatology,sapertos jarawat (jarawat), kurap sareng sajabina.
Asam salisilat tiasa nyabut horny, sterilisasi, anti radang, anu cocog pisan pikeun pengobatan jarawat anu disababkeun bakiak, produk jarawat mainstream internasional nyaéta asam salisilat, konséntrasina biasana 0,5 dugi ka 2%.
 
Fungsi asam Salisilat
Asam salisilat tiasa janten bahan baku farmasi. Pikeun persiapan aspirin,
natrium salisilat, salicylamide, analgesic, phenyl salicylate, sareng anu sanésna. Industri pewarna pikeun persiapan moxibustion konéng murni, 3GN coklat langsung, krom asam konéng sareng sajabina.Ogé dianggo salaku résistansi vulkanisasi karét sareng pengawet disinféktan
 
Aplikasi tina asam Salisilat
1. Asam salisilat nyaéta asam hidroksi benzoat ortho (asam o-hidroksibenzoat) nyaéta salah sahiji jinis bahan baku sintétik organik penting.Dina produksi péstisida, éta dipaké pikeun péstisida péstisida organik sintétis Isocarbophos,isofenphos methyl panengah isopropil salisilat sareng Rodenticide warfarin, maéhan beurit éter coumarin 4-hidroksi panengah; dina industri farmasi, asam salisilat dianggo salaku antiseptik, ogé salaku panengah asam acetylsalicylic (aspirin) sareng ubar sanésna; éta ogé an bahan baku penting tina pewarna, rempah, sapertos industri karét.

2. Hal ieu utamina dianggo salaku bahan baku tina aspirin feedstock sareng péstisida cai berair sareng 
produk fosfor, ogé tiasa dianggo dina industri pewarna, pemurnian sareng réagen kimia, jst.

3. Dipaké dina industri farmasi pikeun antipiretik, analgesik, anti radang,
ubar diuretik, pewarna industri anu dianggo pikeun langsung tina pewarna azo sareng pewarna mordant asam, tapi ogé pikeun rempah, jst.

4. Dianggo salaku indikator rumit sareng pengawet.

5. Verifikasi pikeun aluminium, boron, cerium, tambaga, beusi, timah, mangan, merkuri, nikel, pérak,

titanium, tungsten, vanadium, sulfite, nitrat sareng nitrit. Tekad tina aluminium, tambaga, beusi,téater, titanium sareng uranium. Metoda Alkali sareng standar titrasi iodometry. The fluorescent indikator Indikator kompléksometrik.

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Bubuk kristal bodas
Kaleungitan garing
≤0,5%
Résidu dina ignition
≤0,05%
Klorida
≤0,014%
Sulfat
≤0,02%
Logam beurat
≤20 ug / g
Bahan-bahan anu aya hubunganana asam 4-hidroksibenzoat
≤0.1%
Asam 4-hidroksibenzoat
≤0,05%
Phenol
≤0,02%
Pangotor anu sanés
≤0,05%
Total pangotor
≤0,2%
Assay
98.0-102.0%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami