produk

Trimethyl Orthoformate TMOF 99% cas 149-73-5

Pedaran pondok:

Ngaran Inggris: Trimethyl orthoformate

CAS #: 149-73-5

EINECS No.: 205-745-7

Beurat Molekul: 106.12

Formula molekular: C4H10O3

Kasucian: 99% mnt

Jenis: Sintésis organik


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik kelas tinggi 99% TMOF Trimethyl Orthoformate cas 149-73-5       

Ngaran Inggris: Trimethyl orthoformate

CAS #: 149-73-5

EINECS No.: 205-745-7

Beurat Molekul: 106.12

Formula molekular: C4H10O3

Kasucian: 99% mnt

Jenis: Sintésis organik

Status: cairan henteu warnaan sareng transparan.

Anggo

Panengah sintétik organik. Panganteur pikeun farmasi sareng péstisida.

Spésifikasi

Barang
Spésifikasi
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan
Kasucian
≥99.5%
Étanol
≤0,3%
Étil ngabentuk
≤0,2%
Uap
0,05%
Asam bébas
0,05%
Chromatikitas (APHA)
≤20

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami