produk

purity tinggi 99,9% Fullerene C60 bubuk cas 99685-96-8

Pedaran pondok:

Fullerene C60 ngagaduhan konfigurasi spherical khusus, sareng mangrupikeun babak anu pangsaéna pikeun sadaya molekul.

Kusabab strukturna, alololosa C60 gaduh stabilitas khusus, sedengkeun hiji molekul C60 atos pisan dina tingkat molekul, anu ngajantenkeun C60 kamungkinan salaku bahan inti tina pelumas;C60 janten mugia ditarjamahkeun kana bahan abrasif énggal kalayan karasa luhur salaku hasil tina bentuk khusus molekul C60 sareng kamampuan anu kuat pikeun nolak tekanan éksternal.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik kualitas luhur 99,9% Fullerene-C60 kalayan harga alus cas 99685-96-8

Ngaran Kimia: Fullerene-C60  CAS: 99685-96-8

Dénsitas (25 ° C): 5,568 g / cm3
Penampilan: Bubuk hideung
MW: 720.64
MF: C60
Kasucian: 99,9% mnt

Kinerja & Aplikasi

Fitur :

Fullerene C60 ngagaduhan konfigurasi spherical khusus, sareng mangrupikeun babak anu panghadéna pikeun sadaya molekul. Kusabab strukturna, allmolecules of C60 gaduh stabilitas khusus, sedengkeun hiji molekul C60 pisan heuras dina tingkat molekul, anu ngajantenkeun C60 tiasa janten bahan inti tina pelumas; C60 janten mugia ditarjamahkeun kana bahan abrasif énggal kalayan karasa luhur salaku hasil tina bentuk khusus molekul C60 sareng kamampuan anu kuat pikeun nolak tekanan éksternal.
 
Aplikasi:
Fullerene C60 tiasa dianggo pikeun sénsor pikeun mendakan TNT pikeun nyumponan kabutuhan térorismeu; Struktur molekul éléktronasi éléktron éléktronél anu diménsi ngajantenkeun C60 ngagaduhan sipat optik sareng nonlinear optik anu hadé, anu dipiharep dianggo dina komputasi optik sapertos kitu, kenangan optik, pamrosésan sinyal optik sareng ngadalikeun aplikasi ngahormat; Salaku tambahan, C60 sareng turunanana tiasa seueur dianggo dina pencitraan résonansi magnét, ubar anti HIV, ubar anti kanker, ubar kémoterapi, aditif kosmétik, panilitian sareng daérah sanés.
1. réagen diagnostik,

2. Super ubar,

3. kosmétik,

4. Batré surya,

5. Ngagem bahan tahan,

6. Bahan tahan seuneu,

7. Pelumas, aditif polimér,

8. Intan buatan, alloy heuras,

9. cairan kentel listrik,

10. palapis seuneu retardant

11. Sedeng rékaman semikonduktor,

12. Bahan superconducting,

13. Transistor,

14. Kaméra éléktronik, tabung tampilan fluoresensi,

15. adsorpsi gas, ingetan gas.
 
Paking:
1) 1kg / kantong (1kg beurat bersih, 1.1kg beurat kotor, dibungkus dina kantong aluminium foil)
2) 5kg / karton (1kg beurat bersih, 1.1kg beurat kotor, dibungkus dina lima kantong aluminium foil)
3) 25kg / kendang (beurat net 25kg, beurat kg 28kg; dibungkus dina karton-drum nganggo 
dua kantong plastik di jero; Ukuran kendang: 510mm jangkung, diaméterna 360mm)

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Bubuk hideung
Kasucian,%
≥ 99,9%
Fullerene C60
   Kelas I
Fullerene C60 Kelas II
Fullerene C60 Kelas III
Fullerene C60 Kelas IV
Fullerene C70 Kelas I
Fullerene C70 Kelas II
Kasucian: 99,5%
Kasucian: 99,9%
Kasucian: 99,95%
Jumlah 
-OH: 18-28
Kasucian: 98%
Kasucian: 99%

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami