produk

plasticizer ATBC Acetyl tributyl citrate CAS 77-90-7

Pedaran pondok:

ATBC mangrupikeun palastik anu henteu ngabahayakeun, utamina dianggo salaku palastik tina pvc, résin selulosa sareng karét sintétik, dianggo dina sisikian pvc anu henteu ngabahayakeun, Ngahasilkeun bahan bungkus tuangeun, produk médis, nyiapkeun rasa, intina, cocooan lemes pikeun murangkalih sareng ngahasilkeun kosmétik sareng sajabana Cocog sareng polivinil butyra , sabagian cocog sareng selulosa asétat, selulosa asétat butyrate. Résistansi tiis sareng résistansi cahaya mirip sareng trinbutyl sitrat. Lalawanan cai langkung saé. Henteu ngandung toksik


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

pabrik nawiskeun harga palastik alus ATBC Acetyl tributyl citrate CAS 77-90-7

Detil produk:

Ngaran Kimia: Acetyl tributyl citrate; plasticizer ATBC

CAS: 77-90-7

Rumus molekular: C20H34O8

Fungsi

ATBC mangrupikeun palastik anu henteu ngabahayakeun, utamina dianggo salaku palastik tina pvc, résin selulosa sareng karét sintétik, dianggo dina sisikian pvc anu henteu ngabahayakeun, Ngahasilkeun bahan bungkus tuangeun, produk médis, nyiapkeun rasa, intina, cocooan lemes pikeun murangkalih sareng ngahasilkeun kosmétik sareng sajabana Cocog sareng polivinil butyra , sabagian cocog sareng selulosa asétat, selulosa asétat butyrate. Résistansi tiis sareng résistansi cahaya mirip sareng trinbutyl sitrat. Lalawanan cai langkung saé. Henteu ngandung toksik

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

1000kg / tank IBC, 200kg / kendang

Simpen di RT. Wadahna dijaga pageuh ditutup sareng disimpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.

Umur rak 12 bulan. Nalika transportasi kedah nyingkahan hujan, sinar panonpoé.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan berminyak transparan henteu warnaan
Kasucian wt%
≥ 99,5
Warna (Pt-Co)
≤ 30
Dénsitas, g / cm3
1.045-1.055
Nilai asam (mgKOH / g)
≤ 0,2
Uap,%
0,15
Logam beurat (sakumaha Pb)
≤10ppm
Arénis
3ppm
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami