produk

kelas tinggi 98% Triethylene glycol monomethyl éter (TEM) cas 112-35-6

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Triethylene glycol monomethyl éter (TEM)

No CAS.: 112-35-6

Kapadetan: 1.049±0,005

Kasucian: 98% mnt

Aplikasi:

TM tiasa dianggo salaku cairan rem motor sareng bahan baku sintésis organik.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik nawiskeun tingkat tinggi 98% Triethylene glycol monomethyl éter (TEM) cas 112-35-6

Detil produk:

Ngaran produk: Triethylene glycol monomethyl éter (TEM)

No CAS.: 112-35-6

Kapadetan: 1.049±0,005

Kasucian: 98% mnt

Aplikasi:

TM tiasa dianggo salaku cairan rem motor sareng bahan baku sintésis organik.

Spésifikasi

Étiléna glikol monometil éter séri (EM, DEM, TEM)
Barang Étiléna glikol monometil éter (EM) Di-étiléna glikol monometil éter (DEM) Tri-étiléna glikol monometil éter (TEM)
CAS 109-86-4 111-77-3 112-35-6
Rumus molekular CH3OCH2CH2OH CH3OCH2CH2OCH2CH2OH CH3O (C2H4O)3H
Penampilan Cairan henteu warnaan sareng jelas Cairan henteu warnaan sareng jelas Cairan henteu warnaan sareng jelas
Kasucian (GC)% ≥ 99.5 99.0 98.0
Kisaran distilasi (℃ / 760mmHg) 122.5-127.0 191.0-198.0 230.0-250.0
Uap (KF)% ≤ 0,1 0,1 0,1
Gravitasi khusus (d420) 0,965 ± 0,005 1.018 ± 0,005 1,049 ± 0,005
Warna (Pt-Co) ≤C 10 15 30
Paket sareng transportasi 190 atanapi 200KGS / Drum Bahan kimia bahaya 200KGS / Drum Bahan kimia ilahar 200KGS / Drum Bahan kimia ilahar

 

Aplikasi

EM utamina dianggo salaku pelarut kanggo gajih, nitrocellulose, résin sintétik, dyestuff alkohol sareng vinylcellulose. Dina industri palapis, éta tiasa dianggo salaku pengering varnish sareng pelapis peleburan. Dina percetakan sareng industri pewarnaan, éta tiasa dianggo salaku réagen osmosis sareng agén merata. Éta ogé tiasa dianggo salaku bahan aditif dina industri bahan bakar sareng bahan dyestuff dina industri tékstil sareng sintésis organik panengah dina ubar sareng péstisida.

DM utamina dianggo salaku pangleyur titik golak pikeun percetakan tinta, dyestuff, résin, selulosa sareng lukisan. Nalika dilebetkeun kana cet, éta ngajadikeun cet gampang ngalir, nutupan sareng ngalir datar. Éta ogé tiasa dianggo salaku ékstraksi hidrokarbon sareng panengah turunan éster dina industri sintétik. Di sagigireun éta, éta tiasa dianggo salaku cairan ngerem dina motor, réagen kimia dina kimia analisis, sareng sintésis organik panengah ubar sareng péstisida.

TM tiasa dianggo salaku cairan marake motor sareng bahan baku sintésis organik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami