produk

kelas tinggi 99,98% THF Tetrahydrofuran cas 109-99-9

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Tetrahydrofuran

Sinonim: 1,4-Epoxybutane; Butilén oksida; Cyclotetramethylene oxide; Furanidine; THF

CAS: 109-99-9

Kapadetan (25 ° C): 0,887 g / mL dina 20 ° C

Rumus molekular: C4H8O

Kasucian: 99,9% mnt


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik nawiskeun kelas tinggi 99,9% Tetrahydrofuran cas 109-99-9

Detil produk:

Ngaran Kimia: Tetrahydrofuran

Sinonim: 1,4-Epoxybutane; Butilén oksida; Cyclotetramethylene oxide; Furanidine; THF

CAS: 109-99-9

Kapadetan (25 ° C): 0,887 g / mL dina 20 ° C

Rumus molekular: C4H8O

Kasucian: 99,9% mnt

Aplikasi

1. résin résol (Lapisan lapisan pikeun pita, palapis permukaan PVC, réaktor pembersih PVC, tinta pikeun percetakan plastik, palapis poliurétha-ne termoplastik, jst)

2. Pelarut réaktif (hidrogén aluminium, sareng boron, sanyawa stéroid sareng polimér organik makromolékul, jst)

3. Agén medial kimia (Bahan polimér PTMEG jst.)

4. Pelarut Chromatographic (Ngagunakeun metode gelatins nyaring krom-atogram)

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

180kg / kendang

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan
Kasucian,%
≥ 99,90
Uap,%
≤0.01
Warna APHA
≤5
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami