produk

Pabrik nawiskeun murni sareng alam Citral CAS 5392-40-5

Pedaran pondok:

Dipaké salaku agén penyedap rasa, pikeun nyiapkeun hakekat jeruk nipis, sareng salaku bahan baku pikeun sintésis ionon sareng vitamin A, Éta ngagaduhan seueur kagunaan sareng dianggo dina sadaya aspek anu meryogikeun aroma lemon. Éta mangrupikeun rasa anu penting pikeun jinis jeruk nipis, hakékat jinis kai deodorant, minyak lemon anu dirumuskeun sacara artifisial, minyak bergamot sareng minyak daun jeruk. Éta bahan baku pikeun sintésis ionon sareng métil ionon. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nutupan napas anu goréng dina produksi industri.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik nawiskeun murni sareng alam Citral CAS 5392-40-5

Detil produk:

Ngaran Kimia: Citral CAS: 5392-40-5 Density (25 ° C): 0.888 g / mL dina 25 ° C (lit.) Formula molekular: C10H16O Kasucian: 97% mnt

Aplikasi

Dipaké salaku agén penyedap rasa, pikeun nyiapkeun hakekat jeruk nipis, sareng salaku bahan baku pikeun sintésis ionon sareng vitamin A, Éta ngagaduhan seueur kagunaan sareng dianggo dina sadaya aspek anu meryogikeun aroma lemon. Éta mangrupikeun rasa anu penting pikeun jinis jeruk nipis, hakékat jinis kai deodorant, minyak lemon anu dirumuskeun sacara artifisial, minyak bergamot sareng minyak daun jeruk. Éta bahan baku pikeun sintésis ionon sareng métil ionon. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nutupan napas anu goréng dina produksi industri.

Use Citral mangrupikeun rempah anu tiasa didahar diidinan di nagara kuring sareng tiasa dianggo nyusun stroberi, apel, aprikot, jeruk amis, jeruk nipis sareng rasa buah anu sanés.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

180kg / kendang

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Henteu warna sareng konéng hérang
Indéks réfraktif @ 20ºC
1.488
Kasucian
97% mnt
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami