produk

Pasokan pabrik 20% BIT 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji CAS 2634-33-5

Pedaran pondok:

1. Ngawula salaku spéktrum lega, biocide awét pikeun maéhan seueur baktéri, jamur sareng ragi; cairan kalayan konsentrasi panghandapna 0,1% bakal gaduh pangaruh antibakteri anu saé;

2. Kasaluyuan anu saé sareng sagala jinis émulator, surfaktan sareng agén sanés; kaliru dina leyuran alkohol sareng cai dina babandingan naon waé.

3. Aplikasi anu langkung lega anu resep kana produk; cocog pikeun digunakeun dina sedeng nilai pH dina kisaran 4,0-12.

4. Teu aktip pisan, kalayan bahan aktif sanggup tahan suhu luhur 150 ℃.

5. karacunan low; henteu ngandung logam beurat sareng sanyawa halogén; henteu aktip pikeun amin; bébas tina pikeun maldehida.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pasokan pabrik 20% BIT 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji CAS 2634-33-5

Detil produk:

Nami Produk: 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji

Ngaran séjén: 20% BIT

No CAS.: 2634-33-5

Widang Aplikasi

Cocog pikeun aplikasi dina polimér dumasar cai, kulit, cet, tékstil, percetakan sareng ngalelep, cairan motong logam, perekat, tinta, pewarna, industri dispersi warna pikeun nolak korosi

Karakteristik Kinerja

1. Ngawula salaku spéktrum lega, biocide awét pikeun maéhan seueur baktéri, jamur sareng ragi; cairan kalayan konsentrasi panghandapna 0,1% bakal gaduh pangaruh antibakteri anu saé;

2. Kasaluyuan anu saé sareng sagala jinis émulator, surfaktan sareng agén sanés; kaliru dina leyuran alkohol sareng cai dina babandingan naon waé.

3. Aplikasi anu langkung lega anu resep kana produk; cocog pikeun digunakeun dina sedeng nilai pH dina kisaran 4,0-12.

4. Teu aktip pisan, kalayan bahan aktif sanggup tahan suhu luhur 150 ℃.

5. karacunan low; henteu ngandung logam beurat sareng sanyawa halogén; henteu aktip pikeun amin; bébas tina pikeun maldehida.

Pamakéan sareng Awas

1. Pikeun dipaké dina kosmétik, produk perawatan awak, sareng bahan kimia sadidinten sanés, konsentrasi ngagunakeun

aya dina kisaran 0,05-0,40% (w / w) gumantung kana lingkungan panyimpenan sareng naha produkna rentan ka ngancurkeun mikroorganisme. Formula khusus sareng pitunjuk pikeun konsentrasi panggunaan bakal dumasar kana divisi téknologi mikroba perusahaan

2. Éta tiasa ditambih dina unggal léngkah produksi; tapi disarankeun pikeun ditambihan di léngkah pamungkas kirang tina 50 ℃; ulah nambahan dina suhu anu langkung luhur tibatan 50.

3. Nganggo pakean pelindung, sarung tangan karét sareng kacamata sareng topéng, ulah aya kontak sareng kulit, panon sareng mémbran mukosa.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Kasalametan

Dina tés toksisitas lisan anu akut, anu LD50 dina beurit nyaéta 2500 mg / kg.

Bungkusan

200 kg per drum karton

Panyimpenan sareng Transportasi

waktos rak sataun upami disimpen dina suhu kamar di tempat anu poek, hawa-ketang, sareng lembab-buktina

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Cairan ambér
Eusi Bahan Aktip (%)
≥ 20.0
nilai pH
9.0 ~ 13.0
Dénsitas (g / ml)
 1.1 ~ 1.2
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami