produk

Pasokan pabrik 45% OIT 2-Octyl-2H-isothiazol-3-hiji CAS 26530-20-1

Pedaran pondok:

Pikeun dipaké dina kulit sintétik, kulit asli, sareng industri polimér, konsentrasi panggunaan disarankeun janten 0,3-1,0% (w / w); pitunjuk pikeun konsentrasi panggunaan dina industri cét bakal ditawarkeun ku divisi téknologi perusahaan gumantung kana aplikasi anu saleresna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pasokan pabrik 45% OIT 2-Octyl-2H-isothiazol-3-hiji CAS 26530-20-1

Detil produk:

Nami Produk: 2-Octyl-2H-isothiazol-3-hiji

Ngaran séjén: OIT 45%

No CAS.: 26530-20-1

Widang Aplikasi

Utamana dipaké dina kulit sintétik, kulit asli, polimér, sareng industri cét ka ngajaga tina jamur.

Karakteristik Kinerja

1. Ngawula salaku spéktrum lega, biocide awét pikeun maéhan baktéri sareng jamur sagala jinis.

2. Tiasa diseragamkeun dina seragam résin akrilik sareng résin poliuretan.

3. résistansi alus teuing pikeun suhu luhur.

4. Lumaku dina médium tina nilai PH dina kisaran 3 dugi 9.

5. karacunan low; lengkep saluyu sareng standar EU anu ketat.

Awas

Pikeun dipaké dina kulit sintétik, kulit asli, sareng industri polimér, konsentrasi panggunaan disarankeun janten 0,3-1,0% (w / w); pitunjuk pikeun konsentrasi panggunaan dina industri cét bakal ditawarkeun ku divisi téknologi perusahaan gumantung kana aplikasi anu saleresna.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Bungkusan

1.000 kg per drum IBC, 200 kg per drum.

Panyimpenan sareng Transportasi

Pikeun disimpen dina suhu kamar di tempat anu poék; kalayan waktos rak sataun

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Cairan transparan konéng
Eusi Bahan Aktip (%)
≥ 45
nilai pH
1.0
Dénsitas (g / ml)
1.02 ~ 1.05
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami