produk

Pasokan pabrik tingkat tinggi SLES 70% kalayan harga anu saé

Pedaran pondok:

SLES mangrupikeun jenis surfaktan anionis kalayan kinerja anu saé. Éta gaduh beberesih anu alus, emulsifying, wetting, densifying sareng foaming performa, kalayan solvency anu saé, kompatibilitas lega, résistansi kuat kana cai sesah, biodegradasi tinggi, sareng iritasi anu handap pikeun kulit sareng panon.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pasokan pabrik tingkat tinggi SLES 70% kalayan harga anu saé

Detil produk:

Ngaran kimia: Sodium Lauryl Ether Sulphate (SLES)

CAS: 68585-34-2

Formula molekular: RO (C2H4O) 2SO3Na

Kasucian: 70% mnt

Fitur

SLES mangrupikeun jenis surfaktan anionis kalayan kinerja anu saé. Éta gaduh beberesih anu alus, emulsifying, wetting, densifying sareng foaming performa, kalayan solvency anu saé, kompatibilitas lega, résistansi kuat kana cai sesah, biodegradasi tinggi, sareng iritasi anu handap pikeun kulit sareng panon.

Aplikasi

1. Seueur dianggo dina deterjen cair sapertos deterjen pencuci piring, sampo, cairan mandi gelembung, cuci tangan sareng sajabana

2. Dina ngumbah bubuk sareng detérjen pikeun kotor ageung, ngagunakeunna pikeun ngagantikeun sabagean LABSA, fosfat tiasa disimpen atanapi dikirangan, sareng dosis umum zat aktif dikirangan.

3. Dina industri tékstil, percetakan sareng pewarna, industri minyak bumi sareng kulit, éta tiasa dianggo salaku pelumas, agén pewarna, beberesih, agén foaming sareng agén degreasing.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Ngepak : Drum palastik 110/160/200 / 220KG.

Panyimpenan : Disimpen dina hawa dina suhu kamar, umur simpé dua taun.

Spésifikasi

spésifikasi

SLES-70

SLES-28

Penampilan (25Ċ)

Transparan atanapi caket bodas

Cairan transparan konéng hérang

Zat aktip%

68-72

26-30

bau

henteu bau

henteu bau

Nilai PH (25Ċ, 2% sol)

7.0-9.5

7.0-9.5

Henteu Minuhan (%)

Max.2.0

Maks.1.0

Natrium sulfat (%)

Maks.1.0

Max.0.5

Warna Klett, 5% Am.aq.sol

Max.10

Max.10

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami