produk

Pasokan pabrik Isothiazolinones / Methylisothiazolinone CMIT / MIT 14% CAS 26172-55-4 / 2682-20-4

Pedaran pondok:

Losyen anu matuh, bahan bina, metalurgi listrik, rékayasa kimia sawah minyak, kulit, palapis cet sareng cetakan puteran pikeun pewarna, giliran dinten, antisepsis kosmétik, dekle, urus cai sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik suplai kualitas luhur CMIT / MIT-14 CAS 26172-55-4 / 2682-20-4

Detil produk:

Ngaran Produk: CMIT / MIT-14

CMIT / MIT-14 mangrupikeun produk kompléks 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one /

2-métil-4-isothiazolin-3-hiji

No CAS.: CAS 26172-55-4 / 2682-20-4

Aplikasi

Losyen anu matuh, bahan bina, metalurgi listrik, rékayasa kimia sawah minyak, kulit, palapis cet sareng cetakan puteran pikeun pewarna, giliran dinten, antisepsis kosmétik, dekle, urus cai sareng sajabana.

Karakteristik Kinerja

1. Salaku spéktrum lega, baktéri jangka panjang pikeun maéhan seueur baktéri, jamur sareng ragi, jumlah panggunaanna alit.

2. Cocog pikeun dianggo dina médium tina nilai pH dina kisaran 2 dugi ka 9; bébas tina uyah divalent, cross-link teu aya émulsi.

3. Kasar ku cai; tiasa ditambihan dina léngkah produksi naon waé; gampang dianggo.

4. Éta ngagaduhan karacunan rendah sareng konsentrasi anu cocog pikeun panggunaan, anu bakal ngabalukarkeun henteu ngabahayakeun lengkep.

Pamakéan sareng Awas

1. Dina aplikasi pangobatan cai, éncérkeun kana larutan cai 1,5% heula. Tambihkeun larutan dina jumlah 80 dugi ka 100 ppm kanggo hiji atanapi dua kali unggal minggu gumantung kana perkalian mikroorganisme sapertos baktéri sareng alga.

2. Cegah kontak panon langsung sareng éta salami waktos anu lami. Sakali kontak lumangsung, bilas panon ku cai tanpa reureuh. Henteu kéngingkeun kontak jangka panjang sareng kulit.

3. Sagala kontak sareng logam anu diréduksi dilarang nalika disimpen, contona, beusi sareng aluminium, supados ulah aya dékomposisi.

4. Henteu cocog pikeun dianggo dina medium basa pH> 9.0 kusabab stabilitasna kirang. Sagala kombinasi bahan kimia ieu sareng bahan kimia nukleofilik, sapertos S2- sareng R-NH2, bakal ngakibatkeun kualitas turun atanapi bahkan kagagalan lengkep produk.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Bungkusan

1. 250 kg per kendang IBC atanapi 250kg per kendang

Panyimpenan sareng Transportation

Pikeun disimpen dina suhu kamar di tempat anu poék; kalayan waktos rak sataun

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Cairan transparan konéng atanapi konéng-héjo
Eusi Bahan Aktip (%)
≥ 14
nilai pH
2.0 ~ 4.0
Laju Klorin
2,5 ~ 3.5
Dénsitas (g / ml)
1.27 ~ 1.33
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami