FAQs

FAQs

1
Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?

Kami kantor pabrik ékspor di Shanghai.

Kumaha pabrik anjeun ngatur kualitasna?

Kualitas mangrupikeun kahirupan pabrik kami, sareng tanggung jawab ka palanggan kami, pabrik kami sorangan sertipikat lS0, sareng sababaraha minuhan standar GMP, kami gaduh sistem hukum ERP prosés hukum anu ketat, ngahasilkeun, uji laboratorium, pengepakan, toko pikeun kiriman pengiriman , saterasna urang tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng Kustomisasi

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Umumna éta 2-7 dinten upami barangna aya dina saham. atanapi éta 7-15 dinten upami barang pikeun kabuka ngahasilkeun, éta numutkeun kuantitas.

Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

Leres, urang tiasa nawiskeun sampel gratis.

Naon syarat pembayaran anjeun?

TT, LC ,, OA, DP, DA, Jaminan Perdagangan, SinoSure, VISA, Paypal, Western Union, jsb tiasa dibahas numutkeun pamundut pelanggan

Kumaha upami layanan purna jual anjeun?

Kami perusahaan anu tanggung jawab sareng terhormat, kami fokus kana win-win sareng kerjasama jangka panjang, upami masalah dina pengiriman barang, kualitas, sareng sajabina kami mastikeun numutkeun sistem ERP kami sareng komunikasi anu épéktip sareng konsumén pikeun méréskeun

Hoyong damel sareng urang?