produk

99.5% MIBK Methyl Isobutyl Ketone CAS 108-10-1 4-Methyl-2-pentanone

Pedaran pondok:

Produk ieu cair transparan tanpa warna kalayan bau camphor, mp-80 ° C, bp 117 ~ 118 ° C, n20D 1.3960, kapadetan relatif 0,801, fp56 ° F (13 ° C), ampir leyur dina cai, tapi tiasa ngabentuk azeotrope Cai produk ngagaduhan titik anu ngagolak 87,9 ° C, kadar cai 24,3%, sareng eusi keton 75,7%, sareng kaliru ku pelarut organik sapertos phenol, aldehida, éter atanapi bénzéna. Produk ieu toksik sareng uap ngambek panon sareng saluran pernapasan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

kelas tinggi 4-Methyl-2-pentanone 99.5% MIBK Methyl Isobutyl Ketone CAS 108-10-1

Detil produk:

Ngaran Produk: 4-Methyl-2-pentanone

Nami anu sanés: 99.5% MIBK; Methyl Isobutyl Ketone

MF: C6H12O

No CAS.: 108-10-1

Pasipatan

Produk ieu cair transparan tanpa warna kalayan bau camphor, mp-80 ° C, bp 117 ~ 118 ° C, n20D 1.3960, kapadetan relatif 0,801, fp56 ° F (13 ° C), ampir leyur dina cai, tapi tiasa ngabentuk azeotrope Cai produk ngagaduhan titik anu ngagolak 87,9 ° C, kadar cai 24,3%, sareng eusi keton 75,7%, sareng kaliru ku pelarut organik sapertos phenol, aldehida, éter atanapi bénzéna. Produk ieu toksik sareng uap ngambek panon sareng saluran pernapasan.

Pamakéan

1,99.5% MIBK, ogé katelah métil isobutil keton, mangrupikeun panengah pikeun beurit rodénisida.

2. Dianggo salaku panengah pikeun pangobatan sareng pewarna. Péstisida anu dihasilkeun sareng o-chlorobenzaldehyde tiasa nyegah aphid dina pepelakan garing sareng tangkal buah. O-chlorobenzaldehyde oxime tiasa didapet salaku o-chlorobenzidine, sareng khlorinasi salajengna tiasa kéngingkeun o-chlorobenzidine, anu sadayana panengah farmasi.

3. Pelarut sapertos nitrocellulose, résin, atanapi permén karét. Ékstraksi pikeun uyah anorganik tangtu. Sintésis Organik

4. Dipaké salaku standar kromatografi, pangleyur sareng ékstraksi

5. Dianggo salaku pangleyur sareng ogé salaku agen dewaxing pikeun minyak pelumas.

6. Rempah-rempah. Utamana dianggo nyiapkeun rasa rum, kéju sareng buah.

7. Produk ieu mangrupikeun pangleyur titik golak sedeng anu saé.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paket sareng panyimpenan:

Drum plastik 200l, ibc (1000l), sarat konsumén.

Panyimpenan salami sapuluh bulan di rohangan rindang sareng tempat garing.

Perlindungan kaamanan:

Korosif, hindarkeun kontak sareng panon sareng kulit, anggo kacamata kaamanan tahan percikan sareng glores karét.

Sakali dihubungi, siram ku cai.

Spésifikasi

Barang
Kelas I
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan
Kasucian
99,5%
Warna, Pt-Co
≤ 10
Kandungan cai, wt%
0,1
Asam (sakumaha asam asétat), wt%
0,01
Kapadetan @ 20 ℃ , g / cm3
0.800-0.803
BP, (0 ℃ , 101.3kp) ℃
114-117
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami