produk

Harga alus Antioksidan BHT (264) ti pabrik CAS 128-37-0

Pedaran pondok:

Antioksidan 264 mangrupikeun kristal bodas padet, titik lebur 69-70, titik didih 257-265, titik flash 126.7, anu leyur dina bénzéna, toluena, alkohol, aséton, karbon teraklorida, étil asétat sareng béngsin, leyur dina cai sareng éncér cai soda.

Antioksidan 264 mangrupikeun aditif antioksidan fenolik anu penting, anu seueur dianggo pikeun bahan polimérisasi, produk minyak bumi sareng tuangeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Antioksidan BHT (264) ti pabrik CAS 128-37-0

Detil produk:

Ngaran: 2,6-Di-terbutyl-4-methyl phenol / Butylated Hydroxytoluene

Formula Molekul: C15H24O

CAS: 128-37-0

MW: 220.3

Aplikasi

Antioksidan 264 mangrupikeun kristal bodas padet, titik lebur 69-70, titik didih 257-265, titik flash 126.7, anu leyur dina bénzéna, toluena, alkohol, aséton, karbon teraklorida, étil asétat sareng béngsin, leyur dina cai sareng éncér cai soda.

Antioksidan 264 mangrupikeun aditif antioksidan fenolik anu penting, anu seueur dianggo pikeun bahan polimérisasi, produk minyak bumi sareng tuangeun.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

Dipak dina bungkus 25kg bersih. Simpen wadah tetep tertutup pageuh dina tempat anu tiis sareng berventilasi anu hadé.

Max anu disarankeun. umur simpé 2 taun nalika disimpen dina kaayaan normal

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Bubuk bodas
Kasucian,%
≥ 99,50
Titik lebur, ℃
69.0-70.0
Uap,% ≤
0,05
Leavings Pijar%, ≤
0,01
lebu,%, ≤
0,01
Fénol gratis (dumasar kana p-cresol,)%, ≤
0,015
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami