produk

Benzalkonium Chloride (ADBAC / BKC 50%, 80%) kas 8001-54-5 atanapi 63449-41-2

Pedaran pondok:

DDBAC / BKC mangrupikeun salah sahiji kelas amonium Kuaternary tina surfaktan Cationic, kagolong kana biooksida nonooksisasina. Hal ieu seueur dianggo salaku disinféktan di rumah sakit, Séktor Ternak sareng Kabersihan Pribadi. Pasipatan biologis sareng detérjen dobel mastikeun kakuatan tinggi ngalawan Baktéri, Ganggang sareng Jamur sareng Virus diliput dina konsentrasi ppm anu lemah pisan. DDBAC / BKC ogé ngagaduhan sipat dispersing sareng penetrating, kalayan kaunggulan karacunan rendah, henteu aya akumulasi karacunan, leyur dina cai, gampang dianggo, henteu kapangaruhan ku karasa cai. DDBAC / BKC ogé tiasa dianggo salaku agén anti hampang, agén antistatik, agén emulsifying sareng agén amandemen dina anyaman sareng lapangan dyeing.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride (Benzalkonium Chloride) (DDBAC / BKC)

CAS # 8001-54-5 atanapi 63449-41-2, 139-07-1

Detil produk:

Ngaran Kimia: Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride; Benzalkonium Klorida

Penampilan: Warni nepi ka cairan transparan konéng

NO CAS.: 8001-54-5 atanapi 63449-41-2, 139-07-1

Formula: C21H38NCl

MW: 340.0

Fitur

DDBAC / BKC mangrupikeun salah sahiji kelas amonium Kuaternary tina surfaktan Cationic, kagolong kana biooksida nonooksisasina. Hal ieu seueur dianggo salaku disinféktan di rumah sakit, Séktor Ternak sareng Kabersihan Pribadi. Pasipatan biologis sareng detérjen dobel mastikeun kakuatan tinggi ngalawan Baktéri, Ganggang sareng Jamur sareng Virus diliput dina konsentrasi ppm anu lemah pisan. DDBAC / BKC ogé ngagaduhan sipat dispersing sareng penetrating, kalayan kaunggulan karacunan rendah, henteu aya akumulasi karacunan, leyur dina cai, gampang dianggo, henteu kapangaruhan ku karasa cai. DDBAC / BKC ogé tiasa dianggo salaku agén anti hampang, agén antistatik, agén emulsifying sareng agén amandemen dina anyaman sareng lapangan dyeing.

Pamakéan

Salaku nonoxidizing boicide, dosis 50-100mg / L langkung dipikaresep; salaku remover sludge, 200-300mg / L langkung dipikaresep, agén antifoaming organosilyl anu cekap kedah ditambih pikeun tujuan ieu. DDBAC / BKC tiasa dianggo sasarengan sareng fungisida sanés sapertos isothiazolinones, glutaraldegyde, metana dithionitrile pikeun sinergis, tapi henteu tiasa dianggo sasarengan sareng klorophenol. Upami kokotor némbongan saatos dibuang tina produk ieu dina sirkulasi cai tiis, kokotorna kedah disaring atanapi ditiup dina waktosna kanggo nyegah setoranana dina handapeun ngumpulkeun tank saatos ngiles. Teu aya campuran sareng surfaktan anion.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Pakét sareng Panyimpenan:

Drum plastik 200L, IBC (1000L), sarat konsumén. Panyimpenan salami sataun di kamar rindang sareng tempat garing.

Perlindungan Kasalametan:

Sakedik bau almond, teu aya stimulasi anu katingali kana kulit. Nalika dihubungi, siram ku cai.

Sinonim:

Benzalkonium Chloride; BKC; Dodecyl Dimethyl Benzyl ammonium Chloride;

Lauryl dimethyl benzyl ammonium chloride; Benzyl-Lauryl dimethl ammoniumchloride

Barang
Indéks
Minyak & Gas
Pameungpeuk korosi pipa. Nyegah kabentukna gas sulphurous. De-emulsifier / sludge breaker pikeun ékstraksi minyak anu ditingkatkeun.
Pabrik Détérjen-Sanitisér
Benzalkonium klorida aman ngalebetkeun duanana Microbicidal & Detergency Properties kana Produk pikeun Témbok Taneuh &
Disinféksi, anu ngajantenkeun idéal pikeun Perumusan Produk Kabersihan pikeun Kabersihan Pribadi, Rumah Sakit, Peternakan sareng Pangan & Susu.
Farmasi & Kosmétik
Faktor Kasalametan Benzalkonium Klorida ngabalukarkeun digunakeun dina Rupa-rupa Produk Topikal sareng Ocular salaku Pengawet sareng ngaoptimalkeun
Emolliency sareng Substantivity
Industri Pangan & Minuman
Kusabab akun na henteu-toksik, non-korosif, non-tainting, non-pewarnaan ciri, Benzalkonium Chloride seueur dianggo dina
Formulasi Cleaner-Sanitisers pikeun:
Industri Susu
Perikanan
Tangki Panyimpenan Kadaharan
Imah pangperangan
Tutuwuhan Botol
Tangki Panyimpenan Susu
Pabrik bir
Industri Katering
Tutuwuhan Panyimpenan Tiis
Polimér & Palapis
 Benzalkonium Chloride loba dipaké salaku Anti Statis, Emulsifier & Pengawet dina Industri Palapis (Cét, Perawatan Kayu, Éléktronika)
Industri Kimia
Benzalkonium Chloride ngagaduhan aplikasi anu rupa-rupa dina Industri Kimia salaku Precipitant, Phase Transfer Catalyst, Emulsifier / De-Emulsifier, jst.
Perlakuan Cai
Benzalkonium Chloride digunakeun dina Formulasi Perawatan Cai & Pangaruh sareng Algaecides pikeun Kolam Renang
Akuakultur
Benzalkonium Chloride ngirangan kabutuhan Antibiotik ngabahayakeun dina Akuakultur ngalangkungan kabersihan. Dipaké pikeun Perawatan Cai, Disinféksi Situs Umum, Ngaleungitkeun Parasit Lauk, Pencegahan Kasakit Inféksi Dina Lauk & Kerang.
Perlindungan Kayu
Kaprihatinan lingkungan global nyababkeun ningkatna penggantian biologis klorida sareng Benzalkonium Klorida Perlindungan Kai anu langkung aman, biodegradable. Éta nembongkeun sipat fungicidal sareng algaecidal anu hadé, sareng efektif pisan ngalawan organisme sanés dina formulasi kombinasi.
Pulp & Industri Kertas
Benzalkonium Chloride digunakeun salaku Microbicide Umum pikeun Slime Control & Management Bau, sareng ningkatkeun Penanganan Kertas (Ningkatkeun Kakuatan & sipat Antistatik)
Industri Tékstil
Larutan Benzalkonium Klorida dianggo salaku Reprotents ngengat, Retarders permanén dina Panyelutan Serat Akrilik sareng Dyestuffs Kationik.
Industri Kulit
Benzalkonium Chloride ngahambat pertumbuhan kapang & hampang dina nyumput. Ngagampangkeun Pelembut Kulit, Ngabasa & Ngaborosan.
Hortikultura & Rumah Tangga
Benzalkonium klorida épéktip pisan ngalawan kapang, jamur, lumut, jamur & ganggang sareng dianggo pikeun meresihan sareng nyiapkeun sadaya jinis permukaan: Greenhouse, Roofing, Paths, Woodking decking, Sheds, Masonry

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan transparan henteu warnaan pikeun konéng
 Cairan transparan konéng
Eusi aktip %
48-52
 78-82
Uyah amina%
1,0 maks
1,0 maks
PH
6.0 ~ 8.0 (siga)
 6.0-8.0 (larutan cai 1%)
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami