produk

Kelas tinggi 99,9% DMSO Dimethyl suloksida cas 67-68-5

Pedaran pondok:

Dimethyl sulokside (DMSO) mangrupikeun sanyawa sulfida organik. Éta cair henteu warnaan, teu aya bau sareng transparan dina suhu kamar. Mangrupikeun jinis panyerepan Uap cair kahuruan. Éta ngagaduhan ciri polaritasitas tinggi, titik didih anu luhur, non-proton, dicampur sareng cai, karacunan rendah sareng stabilitas panas anu saé. Éta leyur dina étanol, propanol, benzol, kloroform sareng seueur perkawis organik. Éta katelah "Omnipotent Solvent"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pelarut organik 99,9% DMSO Dimethyl suloksida cas 67-68-5

Detil produk:

Ngaran Kimia: Dimethyl suloksida

CAS: 67-68-5

Dénsitas (25 ° C): 1.101g / ml

Formula molekular: C2H6OS

Kasucian: 99,9% mnt

Fitur

Dimethyl sulokside (DMSO) mangrupikeun sanyawa sulfida organik. Éta cair henteu warnaan, teu aya bau sareng transparan dina suhu kamar. Mangrupikeun jinis panyerepan Uap cair kahuruan. Éta ngagaduhan ciri polaritasitas tinggi, titik didih anu luhur, non-proton, dicampur sareng cai, karacunan rendah sareng stabilitas panas anu saé. Éta leyur dina étanol, propanol, benzol, kloroform sareng seueur perkawis organik. Éta katelah "Omnipotent Solvent"

Aplikasi

1. Dina aplikasi olahan minyak bumi

2. Dina aplikasi serat sintétik

3. Dina panerapan produksi obat

4. Dina aplikasi péstisida sareng pupuk tatanén

5. Dina panerapan pewarna, cet

6. Dina larapna antiangka

7. Dina aplikasi pamisahan gas

8. Dina panerapan résin sintétik

9. Dina industri éléktronik

10. Dina aplikasi sintésis organik, jst ...

Pakét & Panyimpenan

Paking:

1100kg / tank IBC, 230kg / kendang, 25kg / kendang, 1kg / botol

Nalika di handapeun titik beku 18.4 ℃ janten kristalin

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

Kelas

Standar nasional

Kelas Uap handap

Kelas handap logam low

Kelas super logam handap

Widang aplikasi

General ngagunakeun ngetik

Pangleyur pikeun Farmasi

Ccondong pikeun

Éléktronika

Pangleyur pikeun muter /

Diberesihkeun pikeun éléktronika tingkat tinggi

BARANG

INDEX

Penampilan

Cairan transparan henteu warnaan

Cairan transparan henteu warnaan

Cairan transparan henteu warnaan

Cairan transparan henteu warnaan

Kasucian, (GC)%

≥ 99,90

≥ 99,95

≥ 99,95

≥ 99,99

Eusi pangotor,%

0,10

-

-

-

Titik kristalisasi,

≥ 18.10

≥ 18.20

≥ 18.30

≥ 18.30

Nilai asam, mgKOH / g

0,03

0,03

0,01

0,01

Transmittancy, (400mm)%

≥ 96,0

≥ 96,0

≥ 98.0

≥ 99.0

Indéks réfraktif (20)

1.4775-1.4790

1.4778-1.4790

1.4778-1.4790

1.4778-1.4790

Eusi Uap,%

0,10

0,05

0,05

0,05

Warna

≤ 10

≤ 10

≤ 10

≤ 10

Dénsitas, (25℃) kg / m3

1.093

1.093

1.093

1.093

PH

6-8

6-8

6-8

6-8

Eusi logam:
Na, μg / kg

-

-

≤ 50

≤ 10

Mg, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Al, μg / kg

-

-

-

≤ 10

K, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Ca, μg / kg

-

-

≤ 50

≤ 10

Cr, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Bungbulang, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Fe, μg / kg

-

-

≤ 50

≤ 10

Ni, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Cu, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Zn, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Pb, μg / kg

-

-

-

≤ 10

Ngurangan zat(sakumaha méétan),%

-

-

0,01

0,01

Paking: 25kg / kendang, 225kg / kendang, 18000kg dina 20GP; 1100kg / IBC TANK, 19800kg dina 20GP; 24000kg / ISO TANK.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami